ozermensure Papatya-eylul88 kaç tane vardı büyüklüğü ne kadardı hamilelikte herkeste bı agri basliyo herkeste nedense
ozermensure ozermensure nasıldı amaliyat zormuydu bebeğim küçük kucağımda uyuyo amaliyat olunca zor olurmu bebeğime bakabilir miyim
cansubrldmr ozermensure aynen benm de böbrek kumundan şüphelendik safradan çıktı.. bakalım ne kadar dayanabilcez bana da ameliyat demiyolar herşeyde bir hayır vardır :(
ozermensure cansubrldmr banada teşhis kondu 5mm dedi amaliyat olmadan erimez düşmez ama ağrın yoksa olana kadar dur dedi 2sene geçti ağrı başladı
ozermensure ozermensure Papatya-eylul88 acikmi oldunuz amaliyati kapalı mı zor mu oldu bebeğinizi kucağınıza felan alırken zorlandiniz mi
nesemirayzeynep Benim kapalı oldu 2 aylık bebeğimi kendim alamıyorum yanimdakiler alıp veriyor öyle emziriyorum 4 gün oldu
cansubrldmr nesemirayzeynep geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlarsınız. Diyet yapıyor musunuz peki şuan yediğinizde dokunan şeyler var mı
nesemirayzeynep cansubrldmr şu anda iyiyim şükür Dr bana yiyeceklerle ilgili sınır koymadı ama ben kendim dikkat ediyorum her şeyden az az yiyorum
ozermensure cansubrldmr evet kan aldılar ordan anlaşıldı ama safra enziminin temiz çıkması taş olmadığı anlamına geliyormuş taş safra kesesinden cikip tıkanıklık yapmadığı anlamına geliyormuş taşın olup olmadığı ultrasonla belli oluyordu
nesemirayzeynep cansubrldmr kahvaltıda peynir zeytin haşlama yumurta(arada) salatalık az domates öyle besleniyorum şimdilik