alinduhatg Gul35 tek bildiğim aşırı soğuk buz gibi eşim karslı bır kez gittik kirpiklerim bile dondu 😂
Aryaderin Gul35 bizde sarıkamıştan istanbul a tayin giriyoruz buz gibi hala yaz gelmedi araban varsa elinde ayağın oluyor eski yapı evler ısınmıyor lojmand a kimse kalmıyor TOKİ de evler var 3000 araban varsa dediğim gibi iyi hastanedeki doktorlar beş para etmez eşim 24 evde 8.5 sonra yine 24 sonra evde sonra 8.5 3 haftada bir cumartesi pazar bazende cuma cumartesi izinli
Gul-42 Gul35 sarıkamış guzel bır yer ama cok beklentı ıcıne gırme tabı kış boyunca evdesın cunku cok kar olur havalar duzelınce gezılecek yer cok😀
Gul35 alinduhatg burasıda çok soğuk trakyadan haritanın diğer ucuna vermişler ya bari düzgün bi ilçesine gidelim
Yigitttt2021 Aryaderin merhaba Sarıkamış’ta lojman var mı çok mu eski birde sahibinden de kiralık ev yok nasıl bakacağız tokilere
Aryaderin Gul35 en fazla 5 ama 3 3 buçuka bulabiliriz ama merkeze uzak merkez’dede bir ev var yeni yapı 6 500
Gul35 Aryaderin esiniz asker mi acaba çalışma şartları filan nasılmış o merkezdeki yeni yapı bizim için gayet iyi
Aryaderin Gul35 merkeze iyi diyorlar benim ki mescitlide yaptı 24 evde 8.5 24 çalıştı ama merkez öyle değilmiş
Aryaderin Gul35 kusura bakmayın ev için demişsiniz merkez diye eşim dış karakolda yaptı görevini Eğer eşiniz merkez karakolda yaparsa orası iyi merkezdeki Eve de çok yakın
Gul35 Aryaderin buranın çalışma sistemide öyle Suriye görevleri oluyormuş sanırım ordan biriyle görüştük
611 Aryaderin dış karakol olunca ev getirilmez mi oluyo nasıl oluyor araştırmalarıma göre karsta ev getirilmez yokmuş doğru mu
esmanur433 Çok soğuk buralar hakkınızda hayırlısı olsun ve ev bulmak çok zor biz geçen yıl geldik ama eşim polis memuru asker değil Allah yardımcınız olsun belki bi gün denk düşeriz bizde tokilerde oturuyoruz 🥰
Gul35 esmanur433 ev bulmak değil de okul ve iş sistemi çok önemli biz de trakyadan gelecez inşallah tabi gorurusurz
611 Bize de kars merkez çıktı ilçe tercihlerinde nereler kötü nereleri yazmasak bir bilginiz var mı jandarma
Aryaderin 611 kazık, kaya diye bir yer varmış eşimden duymuştum orası, cok, kötüymüş ben sarıkamıştaydım gayette ev getirilebilir ama sarıkamış köy gibi Kars merkez güzel kağızman güzel birtek buraları biliyorum 🥰
Aryaderin 611 dış karakol demek olduğun ilçenin dışında bir yer ilçe’de de var ama oraya vermemişlerdi eşimi merkez karakol bildiğim kadarıyla 8 5 haftada bir nöbet dış karakolda eşim 24 8.5 evde 24 evde 8.5 çalışmıştı 3 hafta’da bir de cuma cumartesi yada cumartesi pazar izin oluyordu