Yagmursonrasitoprakkokusu Mina_eylul1 önceki tayin yerimiz, merkezdeydik biz ve çok memnunduk. Çok sevmiştik inşallah siz de seversiniz
mero_81 Mina_eylul1 merkezdeyseniz yardımcı olurum geçen sene geldik bizde mardine tayine geçen yıl eşyalı daire tutmuştuk bu yıl bitti sözleşmemiz bu ay ev bulduk taşınacağız evler hakkında bu dönemde çok bilgim oldu taşınma sayesinde isterseniz bilgi veririm tanışalım☺️
Yagmursonrasitoprakkokusu Mina_eylul1 benim eşim havacı, o yüzden sizin lojmanlar hakkında çok bilgim yok maalesef
Merve7853 atesarp Valla merkezde her yer güvenilir biz merkezde yalım mah oturuyoruz Pöh de benim eşim şubeye yakın diye buradayız seviyorum sakin yer fakat 13 Mart mahallesi, Yenişehir mahallesi cumhuriyet mahallesi güzel
Merve7853 atesarp Şimdi 7-8 den aşağı kira yok ne yazık ki 10 -12bin evlere göre yerine göre değişiyor 🥲
Yagmursonrasitoprakkokusu atesarp evlerden yana sıkıntı yaşamazsınız, genel olarak evler çok geniş ferah oluyor. Batıya nazaran da fiyatlar daha makul. En azından büyük evde oturacaksiniz. Biz batıda en çok ev konusunda zorlandık
Merve7853 atesarp İsterseniz boşalan yerler olursa size söylerim yardımcı olmaya çalışırım olabildiğim kadar tanışmakta nasip olur inşallah gurbetlik zor 🥲🙏