gulceebrar Ipektubaa çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla tadilat yapılacak şeyler için emniyete bilgi verip izin almak gerekiyormuş izinsiz yapılmıyormuş. Maalesef bazı insanlar hiç bakım yapmamış
Ipektubaa gulceebrar bizimde 55 civarı . Bakalım çıkarmı sıra ne zaman gelir ne kadar bekleyeceğiz daha doğudan kımse batıya gitmiyor çünkü
aytlkya Biz Şemdinlideydik güzel yer küçük sadece hastane ve sosyal hayat beklentinizin altında olabilir onun harici bi sıkıntı yaşamadık biz
Ipektubaa gulceebrar merhaba varmı sizde bit gelişme özelden yazmayı bilmediğim için buradan yazdım tekrar :)
Ipektubaa gulceebrar bizde hala aynı şekilde bekliyoruz gidilecek tarih geldi hala hiç birşey belli değil 🤦♀️
Ipektubaa gulceebrar aa öyle mi gün mü verdiler hiç haberim yoktu benim bekliyordum öyle bugün yarın diye :)
Ipektubaa gulceebrar gerçekten her yer açıklandı ilişik kesilecek iki üç gün sonra saçmalık valla strese giriyor eşim iyice
gulceebrar Ipektubaa bizde öyle mağdur olduk iyice inşallah ilkte lojman çıkarda bari ev sorunu yaşamayalım
Ipektubaa gulceebrar evet ınsallah lojman herkese çıkıyor demişler ama . Arıyoruz açan yok ki sıramızı öğrenelim diye . Oradakıler Temmuz sonu taşınmaya başlayacaklar en erken lojman için bekletirler bizi mi kaç ay bence
gulceebrar Ipektubaa zaten ada ayrı bir sorun açıkcası uzun süre bekletmeseler iyi olur. Sonuçta lojman olan kadar nerede kalacaklar taşınma zor olacak.