Birmelekannesi_ OrdekYavrusu sizinde mi oraya çıktı ya bizim lojman puanımız da yok olsa bile eşyalı 1+1 varmış 2 çocuk var ne yapacağız bilmiyorum
OrdekYavrusu Birmelekannesi_ of evet 1+1 varmış o da 10 taneymiş galiba. Ki orda da 2 yıl oturma hakkı varmış sadece
OrdekYavrusu Birmelekannesi_ bizde lojman puanı var ama yine de çıkmama ihtimali yüksek. Üstelik lice yani… olmazsa bırakacağız mesleği
mraakyuz21 mihranaslan Diyarbakır Bağlar’da oturuyoruz bildiğiniz bok gibi bir yer hiç güvenli değil Diclekent ve 75 tarafında ev tutun benim eşim burdaki cezaevinde mahkum olduğu için bırakıp gidemiyorum başka şehire
Birmelekannesi_ OrdekYavrusu Denizli sizin için daha kötü olmuş bir kötü yerden diğerine siz nerde kalmayı düşünüyorsunuz
OrdekYavrusu Birmelekannesi_ lojman çıkmazsa memkelete döneriz işi bırakıp. Bir de orda çalışıp dönmüş biri anlattı bir şeyler, sıkıntılı.
busra2121 Birmelekannesi_ OrdekYavrusu Lice kulağa tehlikeli geliyor sizi anlıyorum ama inanın eskisi gibi değil lojman olmazda merkezde oturma şansınız olursa çok iyi olur çok memnun olursunuz
Birmelekannesi_ OrdekYavrusu bizde şuan orda görev yapan biriyle görüştük aynı yerde çalışacaklar yani eskisi gibi değil iş açısından korkmayın diyor ama lojman sıkıntı diyor
Cedricc OrdekYavrusu ya eşim bingölde ama burdan bile Lice’ye tahliye için gidiyorlar ara ara görev çıkıyor oraya. Korkmayın bence güzel düşünün güzel olsun
busra2121 Merhabalar hayırlı olsun Diyarbakırlıyım eğer merkezde kalacaksanız çok güzel bi şehre geldiniz ☺️ lojman olmazsa kayapınarda ev bakmanızı öneririm 15-30 arası kiralar
mihranaslan busra2121 merhaba canım sağolasın sen nerede yaşıyorsun kayapınar merkeze kaç dakika mesafede