Prenses_Liya mercanb Öyle mi çok teşekkür ederim mutlaka gidecem Alerji testine nasıl bakılıyor kan ile mi
mercanb Prenses_Liya küçük olduğu için kan ile bakılıyor 3 yaşını geçince deri testi yapılıyor ama bazen dönemsel de olabilir demişti doktor bizim ki öyle değil ama belki sizin öyledir mevsim geçişi malum
endoplazmikretikulumiste Prenses_Liya ağız içi hijyeni sağlamıyorsanız kokar sağlıyorsanız reflüden şüphelenin
Prenses_Liya endoplazmikretikulumiste Yani diş fırçası bazen veriyorum eline o ama Bundan sonra macunda alayım
MinikPandam_ Prenses_Liya bi doktora gidin tabi. biz yasina girdigimizden beri yenilebilir diş macunu kullanıyoruz.
mercanb Ardenaden ama doğru sonuç verdi mi ben 3 yaşında bile yaptırdığım da 4 yaşında yine tekrarlayacağız dediler mesela karışık ya bu alerji işi de 🫤
Damla_eflin Prenses_Liya Bademcikleri şisince oğlumun sabah kalkınca kokuyordu bu sebepten olabilir canım.
jd16 Emzik kullanıyorsa o da kokuya sebep oluyor. 1yaşından sonra emzik markasını önemsemedim wee kullandım o dönemde aşırı koku oldu. Philips avente geri döndüm koku kalmadı.
Ardenaden mercanb hic bsey cikmadi teseet ama yune diyet ypmstm artik gercktn nefret gkedi bu diyet isnden