Kızlar merhaba, 2 buçuk yaşındaki oğlum inanılmaz derecede halasına düşkün,halası da ona düşkün normalde beni bu durum rahatsız etmiyor aslında ama her halasını gördüğünde (2 güne 1) sanki annesi ben değilmişim de oymuş gibi davranıyor asla sözümü dinlemiyor sürekli onunla oyun oynuyor onun yemek yedirmesini istiyor ben bişey dediğimde sen git diyor şimdi Allah var bu konuda görümcemi kötüleyemem ben oğluma bişey söylediğimde arkalamıyor bak anne istemiyor faalan diyor. Bugun hep birlikte biyere gittik ben biraz rahatsız olduğum için erken kalkmak istedim tam oğlumu hazırlıyordum başladı bağıra bağıra ağlamaya halaaaa diye içimden tabi oğluma saydırıyorum o ayrı 😂 ama dışardan hadi oğlum bak gidicez şöyle böyle ikna etmeye çalışıyorum yok bana sen git ben halamla durcam diyor halası da sen git ben gelirken getiririm dedi yok falan dedim ama benim oğlan durmuyor ki halam da halam neyse çıktım artık ben eve geldim 1 saat sonra falan onlar geldi bu sefer de eve girmek istemedi ağlıyor ben halamla gitcem diye halasıda bugun bende kalsın dedi izin vermedim zar zor içeri soktum artık görümceme de dedim abla sende gel diye baya oğlumun gönlünü yaparak gizli gizli çıktı evden oğlum halasının gittiğini anladı ağladı faln sonra ben konuşurken annecim ben çok üzülüyorum ama dedi bana ne dese beğenirsiniz seni sevmiyorum sen git dedi ama olmaz öyle denmez falan dedim haalaya gitcem diye ağladı baya delirdim şimdi uyuttum ama içim içimi yiyor evet oğlum daha küçük ama her halasını gördüğünde aynı şey oluyor ve bu beni üzüyor artık neticede ben bana düşkün olsun istiyorum ne yapacağım böyle ya uzun oldu kusura bakmayın artık 🥰