kahvepres Atlaseg ben yaptrdm işlem ama yapmynn hastane ısrarla sıknti olmz dedi vee arastrdm emzrme dönemnde hamilelik döneminde cizdrmeyin die cünki hormonlar cok değstiği icin göz numarası tekrar yükslyr amelytı dersen oldum ama sıfrlnma olmdı bir gözm 0.75 diğeri 1.50 da kaldı suan gözlksz idare edyrm zamanla inşallah kulanmam
kahvepres Usnac1995 doğru düzgn makyaj yapamyrm öncden kuruluk cok az vardı şuan biraz makyaj yapaym hepsi ağlmktan akıyorr baya kurumuş duşta aynı şekil bu yüzden yapcaksan bi kac doktra sor gözn uygunmu die cünki amelyt edecek hastane uygun der parası icin ben yandm siz yanmyn
Mavisinannesi1804_ Bende istiyorum ama çok korkuyorum ya gözümü kırpadsam ya işlem sonrası büyüme olursa vs diye
Usnac1995 kahvepres Ben değilde eşim için sordum o da 7 senedir lens kullanıyor, hani çizdirme iyiyse yapalım diye düşündük, memnun olan da var olmayanda dediğin gibi sormak en mantıklısı, teşekkür ederim ❤️
kahvepres Usnac1995 rica ederm cnm bi kac doktra danışsn herkesn göz yapısı aynı değil mesela bende göz tembeliği vardı demediler bunu o gözm sanki amlyt edilmemiş gibi ameliyatan sonra başka doktra gitim nasıl ameliyat ederler dedi kac ameliyat olursan ol bu göz bulank olur dedi bunu demeleri lazmdı dedi
feyzayilmaz Göz çizdirmede antibiyotik kullanmıyorsun canım. Sadece ameliyata girerken bana sakinleştirici verdiler. O da rahatlatmak için istersen almazsin. Bide sonra ağrı kesici ihtiyacı oluyor o da parol demişlerdi bana. Atlattım.
feyzayilmaz Userrrr25536363737 ankasu göz hastalıkları diye bir hastane klinik tarzı bir yer. Ankara Keçiörende 2022 yılında 8000 tl idi fiyatı. Eğer buradaysan bir muayene ol derim çok iyi doktoru 👍
feyzayilmaz Mdkakam113 8 bin tl idi. No touch lazer içinde 6.500 tl istediler ama o nun iyileşme süreci uzun çalıştığım için iki makineli olanı tercih etmiştim adını su an hatırlayamıyorum.
kahvepres Aysess38 malesef sıfırlanmadı bir gözüm zaten aynı göz tembeliğinden dolayı her zaman bulanık olcakmş diğer gözle idare ediyorum