Simsimy Kocamdaaakocammm Günlük bir paket net benim.. Sinirim, moralim bozuksa sayı 1,5 2’ye gidiyor. Çok içiyorum maalesef
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Balbeby Ee Bunu ben de yapıyorum Ara ara, istesem de içime çekemiyorum zaten. Öksürüğe boğuluyorum🤣 Hatta Eşim diyor alışırsan s,, belanı vs diyor Ben de alışsam şimdiye alışırdım diyorum. Ve Sigaradan tiksinirim🤮🤣
Balbeby Simsimy yani ivemiyorum doğru düzgün b..k etmek bende istemem param Kadifemsii teşekkür ederim delirmeceler teşekkürler Birdunyabircennetannesi sanırım öyle olacağım
delirmeceler Balbeby ben aktif içiciyim ama hazır başlamamışken bırakmanız sizin için hayırlısı olur ama keyif alıyorum diyorsanız kimsede buna karışamaz özgür bireysiniz 🌺
Birdunyabircennetannesi Balbeby Size tavsiyem alışkanlık haline gelmeden içmemeniz Zaten vücudunuz istemiyordur Keyfi 1 2 içiyorsunuz büyük ihtimalle Sigara bağımlısı olarak söylüyorum hiç bulaşmayın Bırakmayı istiyorum ama bir yandan da bırakamıyorum çok zor bırakması O yüzden başlamadan kaçın bu yoldan Ve birde yazık be bacım çok pahalı zaten içmiyorsunuz 😅
azrasmommm Balbeby canım hiç alışmadıysan içme inan öyle illet bişey ki hergün küfrederek içiyorum 6 ay içmedim bk var gibi başladım yine şimdş de bırakamıyorum
[silindi] Balbeby olmazsin diyemem tamamen senin bunyenle alakali bi durum ben tam anlamiyla icerken icimede cekerim ama bagimli degilim bi gun icersem 10 gun icmem 😄
poyrazannesiiii Lütfen içmee vallahi bırakmak için çok uğraşiyorum asla bırakılmıyor dışarıdan kolay gibi gelir ben bırakırım yaaa denilerek başlanır ama asla bırakılmaz çünküü şuan yaptigin şey içine çekmesen bile el alışkanlığı yapıyorsun kendine o el alışkanlığı bile bırakmayı zorlaştırıyorr zaten çok pahalı asla başlama ve o el alışkanlığından uzak dur şeytan sana eğer amann el alışkanlığı içime bile çekmiyorum bişey olmazzz. dedittiriyorsa bilki alışmaya basladin demek
nehirsude0 Simsimy o sırada dibine kadar içip dibine kadar içine çekip sırf yetim hakkı olmasın diye kocamın firlatacagi yarimlarida içen ben ütune havadaki dumar araya gitmesin diyede içine çeken ben guruptan ayrılıyorum🤣