yesim58 4 aylık olduk dr ferrum demir damlası yazmış ama ben onu kullanmak istemiyorum bunu aldım kullanan anneler var mıdır kullanımı diğerleri gibi aynı mı günde 4 damla şeklinde d vitamininide bu markanın kullanıyorum gayet memnunum
AlpSol yesim58 benim oğlum 10 kg , sağlık ocağındaki hemşire ücretsiz olan demir ilacından verip kg başı 1 damla yani 10 damla vereceksin demişti , ben ocean microfer alıp aynı şekilde 10 damla veriyordum, acaba yanlış mı yapıyorum bilemedim şimdi🤦♀️
ronaaa yesim58 bende dün aldım eczacıya sordum 1 veya 2 damla yeter dedi 🙄 kafam karıştı herkes kilosu kadar diyor
yeka38 kanalize eğer kilo başına iki damla verirseniz kabız olur haberiniz olsun internetten bir araştırın isterseniz
kanalize yeka38 şu an kabızlık durumu yok belki olanlar olabilir ama internette yazılandan ziyade profa inanıyorum burda da açılan postlar ve annelerin konuşmaları mevcut aynı şekilde
kanalize yesim58 bir çay kaşığını doldurmuyor bende ilk başta çok gibi düşündüm kızım 7.5 kilo 14 damla veriyorum kimisi kilosunun iki katı artı iki damla daha veriyor burda çok post var bununla alakalı illa yazanlar çıkacaktır
yesim58 kanalize anladım benim oğlumda 7.5 kilo ama diğer ferrumu günde 4 damla yazmışta dr de 14 damla çok geldi bian araştırayım biraz
minikoglummmmm yesim58 kilo başına bir damla canım iki damla felan değil iki çocuğmu bu damlayla büyüttüm kilo başı bir damla fazlası zarar zaten Allah korusun
kanalize yesim58 ilk yedi damla ile başladım sonra kontrolde doktora özellikle sordum kilo başına bir damla değil mi diye aslında iki damla 1 cc vermen gerekiyor dedi yükselttim bende isterseniz eski postlara bir bakın buradan
zumrayns Benim doktorumda kilo x 2 dedi iki aydır o şekilde veriyorum…. Herkesin ki farklı demiş kafası karışıyor insanin
Usnac1995 yesim58 Bende 4 damla kadar verdim bundan değerleri hiç yükselmedi. Oğlum 4 aylıkken 8 kiloydu. 16 damla çok gibi gelmişti, eczacı da bir şey dememişti. Yani sanırım kilo başına 2 damla doğru olanı. Yine siz doktora bir sorun. Tabi bu zamana kadar doktorlara ne sorduysam alakasız bilgiler veriyolar orası ayrı 🥲
azrasmommm yesim58 benn 4 aydır bunu kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Kilo başına 1 damla dedi doktor bize
nesibesare Damla derken bunun içinde ml li çıbuk yok mu ben 1 ml veriyorum 8 buçuk kilo. Yanlış mı yapıyorum acaba