livanurvealpinannesi61 melegim71 bana çocuk doktoru ve hemşire 2 3 yaşa kadar patlıcan verilmez dedi. Bebek ek gıda mühendisleri ve çocuk doktorları verilmez diyor siz bilirsiniz.
Mnli Fatmademir- patlıcan hayatta en sevdiğim sebzedir ama maalesef hiç bir işe yaramıyormuş madem öyle allah niye yarattı diyor insan üstelik nikotin olduğu için dr 2 yaşa kadar vermeyeceğiz dedi 💔
uykusuz_her_gece Fatmademir- patlıcanın içinde hiçbir vitamin mineral vs yokmuş. Hatta yanlış bilmiyorsam içinde nikotin bulunuyormuş. Ben şimdilik vermeyi düşünmüyorum
ZeydsMom uykusuz_her_gece Yağ içermeyen ve su açısından yüksek değeri olan patlıcanda C, K vitamini, magnezyum, fosfor, bakır, folik asit, potasyum, manganez bulunur.
melegim71 uykusuz_her_gece aslinda bi cok faydasi var patlicanin bagisikligi kuvvetlendirir sindirim sisteminede faydasi var hatta tam bi idrar sokucudur a vitsmini iceriri icerisinde bobreklere bile faydasi var Rabbimin yarattigi hicbirsey boş degildir herseyin mutlaka bi faydasi vardir 💕❤️💐
uykusuz_her_gece Mrvsmt2502 Bu ne kadar saygısızca bir cevap. Biz tabi ki yiyoruz ama bebekten bahsediyoruz. Patlıcanı yemese de olur yani. Elinizde telefon var bir araştırın.
Damla_eflin Fatmademir- Ben veriyorum ama maalesef yemiyor sevmedi galiba 🤣 3 yaşında denedim ama yine sevmedi