Tosbaninannesi Fatmademir- 1 yaşında başladım ama dün bir doktorun açiklamasına denk geldim 8 aydan itibaren verilebilir diyordu
Lolik Fatmademir- 2 yaşa kadar bakla ve patlıcan verilmiyor diye biliyorum acillik olan çok bebek var özellikle bakla. 20 aylık daha vermedim yiyeceği bir sürü sebze var riske gerek yok
hndathn Fatmademir- patlıcanda nikotin olduğundan dolayı 2 yaş sonrası demişti 2 çocuğumun da doktoru öyle başladım
Mrvsmt2502 Fatmademir- 8 9 aylıkken başladım. Nikotinden dolayı intermetteki çoğu bilgide 2 yaşxan önce verilmemeli falan diyor ama Patlıcan çok iyi Bi lif kaynağı. Her gün tükenmiyor zaten nikotin tölere edebilir yani
oglumubeklerken Fatmademir- 2.5 yaşında oğlum daha hiç patlıcan vermedim yani şöyle, karnıyarık yaptığım zaman ona içini ayrı pişirip sadece içini yediriyorum. Ama kayinvalidem patlıcanlı bir börek yapıyor oğlum ondan yiyor yaptığı zaman.
Deletedmom_112 Fatmademir- içerisinde nikotin olduğu için çoğu Doktor 2 yaştan önce önermiyor, benim kızım 27 aylık oğlum 10 aylık ikisne de daha hiç vermedim
Alya-Sena Fatmademir- kizim 22 aylik bu 2 3 aydir yemeye basladi oda tek patlican sevmiyorda turlu yemeginde filan iste
izd Fatmademir- biİm doktorumuz iki yaş dedi mantar ve patlıcan için. Ki kalan her şeyi -domayes çilek vs- 8 ayda başladık. Patlıcanın besleyici vir değeri olmadığı için ötelendi
melegim71 livanurvealpinannesi61 arastirin canim nikotin var bi bebegin o nikotin degerini almasi icin 10 kilo kadar almasi gerekir yiyemecegi icinokadarida bi cicugun 1 taneyi bile zor yiyolar ki nikotin dediginiz miktar zararsizdir hergun patlican yemicwklerine gorede sorun degil verip vermemek anneye bagli bakildiginda patateste karnibahardada var ama bunlarda patlicana gore azdir ki patlicanda olan düzey bile zararsizdir ki verdigimiz azcik bi patlican ayda 1 2 kez anca yani
Norveckizi Fatmademir- doktor patlıcan ve mantara gerek yok Vıtamın degerı bebekler ıcın onemsız ıkı besin. Baska seyle tokluk saglayın. Dedi
livanurvealpinannesi61 melegim71 bana çocuk doktoru ve hemşire 2 3 yaşa kadar patlıcan verilmez dedi. Bebek ek gıda mühendisleri ve çocuk doktorları verilmez diyor siz bilirsiniz.