ladymoms_ Kızlar türk dizileri asla sarmiyor küçük yaştan beri Kore dizilwri izlerim ne izlicegimi şaşırdım iceriklwri çok güzel öneririm ama aranızda izleyipte etkisinde kalan varsa yada bu harika anlamlı bir dizi diyeceğiniz onerceginiz dizi lütfen
aura_meselesi_bu_sekerim ladymoms_ Allahım ne güzel dertler 😅 sorunlar Sen bizi de böyle aydınlık vakitlere çıkar bize de böyle film dizi postları açmayı nasip et ya Rabbim 🥹🥹☺️😅 Ben yolda çektiğim videoyu izlemeye vaktim olmuyor bazen 😀
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ladymoms_ Pakistan dizisi olur mu, Gul-e-Rana Ben izlemedim ama güzel bir diziymiş 🤷🏼♀️🤗
ladymoms_ aura_meselesi_bu_sekerim kız Allah seni rabbim ne derdin varsa alsın götürsün inşallah bendede dert var ama bu şekilde kafayı başka şeylerle meşgul ederek düzeltiyorum yoksa kafayı yerim hahahah 1 yaş kızım var 6 aylık gebeyim ev işlerini yapıp kızım uyuyunca açıp izliom işte maksat zaman geçsin ahahha
aura_meselesi_bu_sekerim ladymoms_ uyuyunca da çamaşır ütü yemek derken geri kalkıyor Kahvemi bile toz alırken içiyorum bu ara bacım 😅😅
aura_meselesi_bu_sekerim ladymoms_ ayağı yürüse derdim biter diyodum Ne bitmesiiiiii 😅 Dert güncellemesi geldi ama işte pit pit yürüyor kıyamıyorum sonra onla beraber bende dagitiyom ortalığı
ladymoms_ MoonCrystal kız ben bunu izledim hHahaahha. Of ya başka yokmu buda çok iyiydi içerikleri güzel iatw şimdi bulamiom ne izlicem ben ya
ladymoms_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kız Pakistan ne ben koreciyim hahahahaha Allah seni ya ben yabancı bile izleyekiyom Kore diye diye kızım korelilere benziyor hahahahah
ladymoms_ aura_meselesi_bu_sekerim ahahhaah kız benimki de 1 yaş yürümüyor ne zaman yurucek diye heyecanla bekliyoz o zamanda şey dicem hiç oturmuyor hHahahaha
aura_meselesi_bu_sekerim ladymoms_ canını sıkma hiç benim bebeğim tam 16 aylıkken yürüdü çok ağladığım zamanlar oldu falan Sonra bi gun kalktı yürüdü
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ladymoms_ Ne bileyim aklıma geldi yazdım🙄🤷🏼♀️ Belki merak edip bakarsın sever izlersin🤣
ladymoms_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala hahaagha dur kız bakcam sejin için bide bağımlı oluyomusum hahahah
MoonCrystal ladymoms_ hyun bin in farklı bir dizisi daha vardı ama aklıma gelmiyooo😄 şuan uykusuzluktan gerçekten izlediğim dizileri unuttum vardı beğendiğim ya 😄
ladymoms_ aura_meselesi_bu_sekerim AA maşallah 18 aya kadar çok normalmiş diyolar ama biz anneler neden yürümüyor diye evham yapıyoruz açıkçası bende simdiden ne zmana yurucek diyw bekliyorum