Han-0603 Çatlatacaklar bizi yA bi açıklanmadı gitti alalım jandarma eşlerini heyecan stres hepsi bir arada 😀
ozr42 Han-0603 aynen ya eşimin iş yerindeki üstteğmen yarın açıklanacak demiş ne kadar doğru acaba. Bu gidişle açıklamayacaklar. 😅Valla yıldık ya
mochi01 Han-0603 biz akşam 7 gibi açıklanır diye duyduk ama belli olmaz tabi çatladık artık bu akşamdan umutluyum ben 😀
mihranaslan Han-0603 hala bekliyoruz herkes bişey söylüyor insanın gerçekten sinirleri bozuluyor ya biran önce açıklansın artıkkkk
ozr42 Goktugmom_ hiç bilmiyorum öyle demiş üstteğmen inanmıyorum artık hiç bişeye ya. Ha bugün ha yarın diye diye açıklamadılar bir türlü. 🤷🏻♀️
mochi01 Han-0603 biz daha okulda bulacağız oğlum 1.sınıfa başlayacak ev bulmak başlı başına dert zaten lojmandan yana ümitli değiliz malesef batıya gidiyoruz lojman işi zor batı da
dygusalmom97 Han-0603 her hafta bu hafta açıklanır diyorlar.Tayinci değiliz ama merak ediyorum bende.Bugün açıklanır bence.En geç haftaya açıklanmış olur çünkü mayıs bitti.
Mehmet_A ozr42 bursada çalışma sistemi nasıl acaba vasilik için bizde başvurduk inşallah olursa oraya gidicez ama çalışma sistemini çok merak ediyoruz