ndemir Ayarlara gir tvnin her ayarını boz bence iyice değiştir en saçma şeylere getir sesi falan boz sonra da kumandayı çocuğun eline ver 😂 kırmaktan daha iyi
Meriskus annesininkurabiyesi kanalları sil Bozma cok pahalı Amaaaa baktın olcak gibi değil Ufak bir cinnet herşeyi çözerrr Oyuncak fırlst ekran gider zaten
D_deniz annesininkurabiyesi Allah hakaten bazı arkadaşlara peygamber sabrı vermiş. Ben olsam k.pederi bozar evden yollardım
kader_78 annesininkurabiyesi şuan sinir oldum ne münasebet cocuğa ekran yasak denilince niye izletir cahil adam ekrana bişey fırkat yanı ben sinirden Hersey yaparım gitsin evinde izlesin salak gelip senin evin canına düşmüş oglu bile çalışıyor yani sen bile rahat edemesin canım
kukulim3434 annesininkurabiyesi yaz arçelik tv uydu silme veya format atmayı de. Ya da kanal silme de. En azından yapamazaanız tamirci çağırıp sonra yaptırırsonız. Diğer türlü tv’ler olmuş kaç bin
2_prens_anneesi annesininkurabiyesi Ben bikere yanlışlıkla su serpmistim ekran gitmişti,ses vardı görüntü yoktu 😂😂Ama baya bi maliyetli olmuştu yapımı.
kukulim3434 Uykusuz-annee Aynen öyle o yüzden 2 numara da kırar diye A101 den aldık ucuz diye. Ama o da baya iyi çıktı wifili 4 k falan. Ama kırılsa için acımaz. Çok ucuzdu. Arçelik vs. Çok pahalı
kukulim3434 Uykusuz-annee aynen tam 1 sene ekransız sadece ses ile tv izledik🤣🤣başta küçük bir yeri yoktur sonra komple ekran gitti. Ama işime de geldi çocuk müzikleri açıyorum sadece onları dinliyordu görüntüsüz🤣🤣
afrakevser Televizyon kabolsunu kesin bunu içindeki teli çıkarın kabolyu kesin tekrar takın kanallar çekmez izleyemez o zaman gidince tekrar soyup kaboluyu takabilirsiniz
dugme annesininkurabiyesi su dök kesin çözüm ama.ben.olsam o ky evden kovardim kenfini iki saniyede kapının önünde bulurdu yemin ederim iyia sabır varmis Allah kolaylık versin kv neden psikiyatri servisinde yattığı belli
kukulim3434 Ya da al çocuğunu git köye ananın evine. Belki hizmet eden birini bulamayınca kızlarına gider. 🤣🤣
tostperisi Ay sinirden gözünün önünde keserdim heralde o kabloyu boynuna dolamak için gerizekalı herif