Esoz1110 aura_meselesi_bu_sekerim Uyku tulumu diye post açmışım kullanışlı olurmu gibisinden bundan önce de hesabım vardı şifre e posta unutmustum sanırım onda gaz problemi üzerineydi diye hatırlıyorum
pinkooo_02 aura_meselesi_bu_sekerim alerji şüphesi diye bir post acmisim 30 ay önce ve şüphem doğru çıktı maalesf yavrumun çoklu besin alerjisi vardı
Birdunyabircennetannesi aura_meselesi_bu_sekerim 17 günlük bebeğim ne versem kusuyor hemen anne sütü veriyorum çıkarıyor mama veriyorum geri çıkarıyor hemen sonra tekrar emmek istiyor ne yapmam lazım? Reflüsü olan bebe sorunuydu 😅
ikibaloglanannesi İlk postum bebeğim 2 aylıktı ben de grip olmuştum emzirdigim için bebeğime geçer mi diye post açmıştım 😅 Şu an 15 aylık tosbikiimmm✨
GericekilmeKorunmaDegill aura_meselesi_bu_sekerim eski nickim covid19 du 😀covid gecırmıstım o zaman covid covid oldu yazmısım 😀
birmini GericekilmeKorunmaDegill ben nickten hatırladım seni 🤣covid 19 bende uzun zamandır yoktum doğum yaptım geri geldim eski hesabımla giremedim
asya343 aura_meselesi_bu_sekerim “Kızlar babyjörn tarzı anakucağı nezaman kullanmaya başlamalıyım ? “ Bebeğim daha bir kaç günlükken yazmışım şimdi 5 ay 23 günlük ahh zaman 🥹
Aptalllarsizi aura_meselesi_bu_sekerim burası çocuk uygulaması dedikodu değil😂4 yıl önce ama cidden anneler gün uygulamasını bilmiyordum yeni girmiştim sağlıktan çok dedikodu vardı e tabi linci yedim