minikoglan Sadekahve_ sizde şırnaktasınız sence ilk 2 tercihten birine mi veriler ay çok korkuyorum istanbul filan çıkar diye 😂
Sadekahve_ minikoglan aa sizde mii 😇 valla öyle diyorlar ilk 2 den birisine veriyorlar diye özellikle hakkari Şırnak hep öyleymiş diye duydum insallah doğrudur bende İstanbuldan korkuyorum büyük konuşmayayım ama olursa ağlarım galiba 🥲
oykumira_19 Kızlar eşim cumartesi açıklanıcak kesin dedi normalde hiç böyle kesinli cümleler kurmaz kendisi o yüzden ona güveniyorum 2 gün daha bekliycez anlıycagınız🤦♀️🤦♀️😒
papatyam2019 oykumira_19 bizimkilere de söylemişler cumartesi diye ama ben inanmak istemiyorum yarın açıklansın diye sabahtan beri dua ediyorum 😅😅
minikoglan Sadekahve_ evet bizde hep öyle duyduk inşallah ilk tercih olur hepimizin tabi hayırlıysa 😍
Sadekahve_ Loveis16 aynı benimki 😀 açıklanınca göreceğiz nasılsa neden heyecan yapayım diyor deli oluyorum 😀
edanur2008 Sadekahve_ bayadır silmeye niyetlenip silmediğim bir camım vardı onu silersem yarın açıklanıcak diye totem yaptım şimdi onu silmeye gidiyorum🤣🤣🤣
Sadekahve_ edanur2008 güzel sill bacım güzeeel 😀 bende pazartesi memlekete yolcuyum bavul hazırlamaya üşeniyorum son dakikaya kalacak kesin en iyisi bende ona başlayayım eğer bugün başlarsam bir ucundan yarın açıklanırr o sevinçlede kalanı bitiririm hadi bakalım 😍
cauuv2 Ya beklemekten deliricem tek ben mi böyleyim sinirlerim bozuluyo artık dayanamıyorum çatlıcam ya
nergiz4155 Sadekahve_ bizde gönüllü şark yazdık inşallah istanbuldan gideriz eşimde bir iki haftası var demişti inş yarın açıklanır
kanalize Sadekahve_ yer belli oluyor bir sene durduruyorsunuz seneye tekrar tercih yapmıyorsunuz çıkan yere gidiyorsunuz
Sadekahve_ kanalize hmm anladım canım tamam benim bildiğim durdurma olayı o zaman ☺️ insallah gönlümüze göre olurrr
kahvepres kanalize hayr cnm öyle değil bizim bu 3 ncü uzatma olcak yine verdik uzatmayla beraber tercihte yapyrsn daha sonra kalsan bile seneye yine tercih yapyrsun