Bcglcn AegeansMom tam kapanıyor hiç sorun yaşamadık biz kızım sürekli oynuyor bide cırtlarla ona rağmen deforme olmadı
Rwerdst AegeansMom canım hopfrög var ona bir bak istersen. Tombiş bebek ayaklarına uygun ben oğluma hepsiburadadan aldım 🤗
esesturk AegeansMom benim oğlumda Tombik ayak Adidas olmuyor vicco dar biz polarisden aldık bebek ayakkabısı en rahat o oldu bir bakın isterseniz eni geniş
havvamete Aynı durum bizde de var. 10 aylık adımlamaya başladı artık 4 5 adım atıp düşüyor. Polaris var elimizde 20 numara. Vicco ile aynı model. Numara olarak tam ama tombul çırtı zor kapanıyor. Tam olarak yürümeye başlayınca sıkıntı olcak gibi 🤷🏻♀️
havvamete Bcglcn bununla rahat yürüyor mu. Sert gibi duruyor taban kısmı. Oğlum 10 aylık evde adım atmalara başladı artık 4 5 adım atıyo bir kaç güne yürür ayakkabı arayışındayım ama hepsi olmuyor tombik ayaklara 🤷🏻♀️ ilk adım ayakkabıları genelde yumuşak oluyo bu sert gibi duruyor görselde o yüzden sordum. Bir de ayıp olmazsa ne kadar verdiniz acaba
Bcglcn havvamete evet biraz sert maalesef. Ama yürüdü bizimki sıkıntı olmadı. Ben çok ayakkabı denedim ama hiçbiri olmadı o yüzden biraz sert de olsa mecburen bunu aldım. 1100 gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam benim boyner kuponum vardı 900 civarına geldi bize
Niluu AegeansMom Bizde de aynı sorun var. Deichmann mağazasında kalıplar var çok da güzeller biz ordan aldık çok da memnunuz birde Kifidis marka ayakkabılar geniş kalıplı trendyol da var bakabilirsiniz ikiside ortopedik çocuk ayak gelişimi için uygun. Vicco bize hiç olmadı çok dar geldi