biroglanannesii1 yagmurkumsal1 Korunmayan demek istediniz sanırım geri çekilme sadece yeterli bir korunma yöntemi değildir bile bile lades demektir
SevimliHayaletCasper yagmurkumsal1 gerı çekilme bir yöntem değildir. Bebek istemiyorsanız korunmalısınız. Prez., hap, iğne, spiral, implant vs…
yagmurkumsal1 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala evet var 3 yıldır öyle korunuyorum bir sorun da olmadı 3 senedir
Kk41 yagmurkumsal1 Doğru söylüyorlar çünkü . Biliyorsanız niye soruyorsunuz o zaman. Bir gün süprizle karşılarsanız o zaman görürsünüz kalınıyor mu kalınmıyor mu
sedazumra yagmurkumsal1 Böyle bir korunma olabilir mi Allah aşkına bunun neresi önlem neresi korunma bu sadece risk .
QueenMommm yagmurkumsal1 4,5 senedir evliyim sadece geri çekilme yaptık sadece çocuk istediğimiz zaman korunmadık hala da geri çekilme yapıyoruz 😂
defnemomm_ yagmurkumsal1 tam 5 yıl bu şekilde korunduk sdhdhxjjd ve ikinci bebeye karar verince geri çekilmeyi bırakır bırakmaz hamile kaldım o ay 😊 bence bu tamamen erkekle alakalı. Nettt.
sleepnessnami Kk41 bence de korunma yöntemi değil ama diğer yöntemlerde de en az bu kadar risk var sipiralimin kaydığını kontrolde öğrendim resmen şansa hamile kalmamışım
sedazumra yagmurkumsal1 İkinci üçüncü bebegine hamile kaldıktan sonra akillanip bu yöntemden vazgecenleri gördüğüm için söylemek istedim siz bilirsiniz