Duygu1988 Busramnida 9. Ayda sağlık ocağının yaptığı hangi aşı bu ? benım oğlumda önümüzdeki ay 9. Ayına gircek sağlık ocagının bize yazdıgı bi aşı yok özel aşı menenjit var sadece
Busramnida Duygu1988 Kızamık Aşısı ☺️Sağlık bakanlığının yeni yürürlüğe koyduğu bi aşı canım ebeniz arayıp bilgilendirir sizi belki 🤗 bebeğiniz kaç aylık benimki de 9.aya gircek ve şubatta aşı olcaz 8 ay 8 günlüğüz biz ya siz 🥰
Busramnida Duygu1988 Özel menenjit aşı fiyatını öğrenebilir miyim ☺️ Önceki rota virüs aşısını da yaptırdınız mı siz
Kumru_ Ask2 Bizimkinin canı çok yandı sağlık ocağını yıktı resmen ordan beri de hakaret huysuz ağlıyor hiç surup vermedim nöbetçi eczane uzak bize benim almadım canim
Duygu1988 Busramnida bilgilendirmediler canım yarın bi gidip öğreneyim sağlık ocağından 😊 bizde 8 ay 7 günlüğüz😍 Allah bize bağışlasın bebişlerimizi 🙏
Duygu1988 Busramnida rota virüsü yaptırdım 3 ve 5 aylarda iki doz olarak bi doz 267 tl menenjitide 9 uncu ayımız dolunca yaptırıcam ozaman doktora gidicez canım 🥰