bhrtrkk Iyi akşamlar kızlar 3.ayda bebeklerinize normal saglik ocaginda aşı yaptirdiniz mi yani 3.ay aşısı var mı
omerege2210 bhrtrkk 3. ayda sağlık ocağında aşı yok diye biliyorum. Ama doktorumuz istersek özel olarak Menenjit ve Rota aşılarını yaptırabileceğimizi söyledi.
Busramnida bhrtrkk Doğum, 1.ay , 2 , 4 , 6 , 9 , 12 , 18 , 24. Ayda yapılan aşılar bu kadar bu yazdığım aylarda ücretsiz sağlık ocağının yaptığı aşılar canım 🤗
bhrtrkk omerege2210 Tesekkur ederim canim hemsire aşı kartinda 3.ayi isaretlemisti goturduk 4.ayda gel dedi bugunde aradilar niye 3.ay asisina getirmediniz diye kafam karisti benimde
Kumru_ bhrtrkk üçüncü ayda ikinci ayın aşısı tutmuş mu diye bakılıyor sanırım. Bugün ikinci ay aşılarımızı olduk önümüzdeki ay gel aşı tutmuş mu bakicam dedi😊
Tugrul06_defne04 Kumru_ bizde olduk 2.ay aşısını ama çok huysuzlaştı kuzum sizde de oldu mu böyle bişey
Ask2 Kumru_ bugun ki aşı sonrası ne gbi sıkıntı yaşadın canım seni happy momdan tanıyorm doguramıyorduk🤪
Kumru_ Tugrul06_defne04 evet canım ya hep kucağımda geldiğimizden beri. Bide benim oğlum öyle böyle değil o kadar ağladı ki hemşirenin ödü koptu düşün 😕hala da acıyo sanırım kolunu oynattığı agliyo
bhrtrkk Tugrul06_defne04 Benim oglumda cok huysuzlasmisti uyumuyodu durmuyodu ama 2 güne düzeldi canim
Duygu1988 Busramnida 9. Ayda sağlık ocağının yaptığı hangi aşı bu ? benım oğlumda önümüzdeki ay 9. Ayına gircek sağlık ocagının bize yazdıgı bi aşı yok özel aşı menenjit var sadece
Kumru_ Tugrul06_defne04 Kıyamam kuzuya kucağımıza alicaz bol bol huzur bulsun minikler🌸Ateş oldu mu peki korkuyorum ateslenicek diye
Kumru_ Ask2 Ahaha evet 40+5 de doğurdum 😅Valla canım hep kucak istiyor ya kolu acıyo bide oynattikca ağlıyor
Ask2 Kumru_ ben sezeryan oldumda geldiğinizden beri mi ağlıyo ben gelincce calpol verdım 6saat sonra tekrar verdim demekki hemen mi ağrıyomuş
Kumru_ Ask2 Bizimkinin canı çok yandı sağlık ocağını yıktı resmen ordan beri de hakaret huysuz ağlıyor hiç surup vermedim nöbetçi eczane uzak bize benim almadım canim