sezer2022 ftmadkmt geçmiş olsun canım benimde kaynanam kucağından betona düşürmüştü,, kan gelince çok korktum direk acile gittik,, röntgenler vs meğer alt diş üst dişi patlamış,, yine de götürmekten zarar gelmez
[silindi] Böyle durumlarda kimsede yok diyorsunuz 112 den bilgi almak daha iyi olmazmi verdiğiniz bilgilere göre ambulans da gönderebilirler sonuçta daha bebek öncelikli durumda
aura_meselesi_bu_sekerim ftmadkmt bebeğim yurutec ten düşmüştü Ne kusmasi ne bulantısı ne de kanaması oldu Yine de götürmüştüm kafatasında çatlak çıktı Suan tedavi görüyoruz iyiye de gidiyor bise kalmadı Lütfen kimse kimsenin içini rahatlatmasın! Gidecek durumun yoksa 112 yi ara
Minikatabeyy Götürecek biri yok ne demek ya o sizin bebeğiniz kendi kendine mi gitsin hastaneye farklı bir durum olsa ne yapacaksınız kimse yoktu götüremedim benim suçum değil mi diyecekseniz burdan size kim neyin yardımınds bulunabilir birinin bebeği düşer hasar almamıştır diğeri sadece çarpar hasar alır bunu kim nerden bilebilir burda doktor bile olsa görmeden rahat ol diyemez size
NewMomm1 ftmadkmt benim bebemde yataktan şak diye yere düşmüştü geçenlerde. Yüz üstü hemde. Valla düşmeyen bebek kalmadı. Ben hemen apart topar hastaneye götürmüştüm ama kusma vs olmadığı için sorun görmediler. Gücü nasıl güç kaybı var mı diye doktorlar kollarından tutup havaya kaldırmıştı. Gücünü kontrol edin bi isterseniz. Benim oğlum daha küçük 6 ayına yeni girecek sizin büyükmüş korkmayın
ftmadkmt Kızlar çok teşekkür ediyorum size götürdüm şükür birşey çıkmadı bazı dengesiz kendiniz bilmez insanlar hemen kim birşey yazsada yersem vs derdinde kendi işinize bakın bana yardımcı olanlara sordum ben ♥️köpek gibi kapanlra değil
Suasli ftmadkmt çok şükür içiniz rahatladı benim de aklıma takılmıştı çok çok geçmiş olsun Allahım bi daha göstermesin 🤲🏻
alinimm ftmadkmt teşekkür ederiz şimdi çok şükür iyi ama hala acabalarla yaşıyorum çok zor bir süreçti benim için
Prensesin_Annesi_ ftmadkmt Çok geçmiş olsun kusması herhangi şişlik fln bilinç kaybı varmı dalıp dalıp hitmeler fln bence bir doktora götürün