ftmadkmt Kızlar 8 aylık bebeğim bizim apartmanın bebek arabası çıkarma yeri o kadar saçma ki çok eğimli bende dün tek başıma oradan çıkariyordum bebeğim düştü yere fazla ağlamadi ama korkuyorum bişey olmuş mudur lütfen yardımcı olur musunuz
silaa66 ftmadkmt düştüğü zemin sert mi muhtemelen sert yani doktora gitseydiniz bi keşke kullak arkasında morama kusma var mı
beyazzkuguu ftmadkmt doktora gidin bence bi kafasından organlarından röntgen vs çekerler belki ihmal etmeyşn
coraplarheptek ftmadkmt doktora bir götürün mermer zemin falanda en azından içiniz rahat eder bir daha düşmemesi adına emniyet kemerinide takın bebek arabasında 🌸
sezer2022 ftmadkmt geçmiş olsun canım benimde kaynanam kucağından betona düşürmüştü,, kan gelince çok korktum direk acile gittik,, röntgenler vs meğer alt diş üst dişi patlamış,, yine de götürmekten zarar gelmez
ftmadkmt silaa66 yok canım onlar yok ama gidemedim doktora suan koydeyim eşim görevde beni götürecek kimse yok burda
ftmadkmt Yok canım hicbirsey yok şuan normal gece düştü 11 gibi forumda bazıları götürünce birşey yapmıyorlar soru sorup gönderiyorlar demişti o yüzden götürmedim ama.cok tedirginim
ftmadkmt coraplarheptek takmıştım ama uyuyordu bol gelmis muhtemelen kalın battaniyesi vardı üstünde onun üstüne düştü çok ağlamadi ama içim rahat etmedi
Suasli ftmadkmt canım yanlış anlama burda kimse bilir kişi değil bebeğini görmeden yorum yapmak da doğru olmaz ben olsam içime sinmiyorsa dr götürürdüm bi bakarlardı hani bişey derlerdi çok geçmiş olsun 💐
ftmadkmt Suasli sağol canım doğru haklısınız ama şuan götürecek kimse yok yanımda ilk fırsatta götürmek istiyorum sağlık ocakları anlar mı
Zuzu_pufy ftmadkmt doktora götürün bence her ihtimale karşı buraya sormakla olacak iş değil. Buradan size gözler de kayma kusma sersemlik hali yoksa götürmeyin diye çok bilmiş anneler akıl verir. Ama hiç belli olmaz şakaya gelmez. Bir anne bebegi düşüyor götürmüyor hastaneye bir şey olmaz diye sonra beyin kanaması geçiriyor bebegi. Postu duruyordur hala arama kısmından yazıp bulabilirsiniz
lceLady ftmadkmt Neresini vurdu ön mü arka kısım mı? Bize denilene göre, Oğlum ön kısmı vurmustu. Ön kısım yumusak oldugu için dr sıkıntı olmaz demişti. Radyasyon oldugu için kabul etmedik muaneyi Gözlemleyin kusma bayınlık yoksa göz takibi vs sorun yoktur demıstı. Sükür bir sorunumuz yok
Suasli ftmadkmt bizim sağlık ocağı doktorumuz çok ilgili ve bilgili başıma bişey gelse mutlaka danışırım kendisine Allah razı olsun hiç yanıltmadı bugune kadar bizi normalde çocuk hastalandığında pek götürmüyorum ama bı tür şeylerde ve hastaneye gidemiyorsam mutlaka götürürüm ya da mesaj atıp sorarım ebemize
Zuzu_pufy ftmadkmt evet emin ol çok ciddiyim kadın perişan haldeydi vicdan azabı pişmanlık içindeydi. Yani bugün bir şey olmadı diye yarın da olmayacağı anlamına gelmiyor her ihtimale karşı götürün. Geçen gün de benim kız 1.5 yaşında parkta arka üstü kafasını sert zemine vurdu direk atladım taksiye gittim hastaneye emar çekildi doktor baktı beyin cerrahi baktı görünür de bir şeyi yok gayette iyiydi her zaman ki gibiydi ama ben yine de götürdüm. Beyin cerrahına anlattım emardan sonra çok şükür bir şey çıkmadı ama çok iyi yapmışsın getirmekle ihmale gelmez çoğu anne bir şey olmaz diye getirmiyor ama çocuk yoğun bakım da yatanların geneli parkta evde düşmeye bağlı travma yaşayan bebek ve çocuklardan oluşuyor anneler bir şey olmaz düşe kalka büyür diyerek ihmal ediyorlar sonuçları vahim olabiliyor dedi. Sizde götürün burada size akıl verip götürme bir şey olmaz diyenleri dinlemeyin başınıza iş alırsınız Allah korusun
lceLady ftmadkmt Çekerler ama sorarlar size radyasyon olduğu için onay verip vermediginize dair Olabilecek olumsuzluklara karşı Ben bu yüzden sadece dr muane olup cıktım
alinimm ftmadkmt 2 3 hafta önce benimde 3 aylık bebeğim bebek arabasından düştü bizde de kusma yoktu ama kafası kırılmıştı ve kanama vardı ihmal etmeyin mutlaka götürün acilden zaten düşme diyince hemen tomografi çekiyorlar