brgl310 Annelerim 7.5 aylık oğlum sabahta uyusa gece de uyusa ne zaman uyanırsa uyansın hep ağlayarak uyanıyor her seferinde de korkuyorum istemsizce yani nedeni ne olabilir hiç bir fikrim yok
berilberra brgl310 bir yerde okumuştum ağlayarak uyanan bebekler uykularına devam etmek ister diye.Bende kızımda takip ediyorum ağlayarak uyandığında uyumasını sağlıyorum ve uyuyor.Denemenizi tavsiye ederim.
semra45 brgl310 benim bebeğimde 7 aylık oda öyleydi inanırmısınız bunlara bilmem ama muska takıyorum şuan ağlaması kesildi belki nazara geliyordur yada uykusunda korkuyo olabilir
brgl310 meliksah1453 Ya diş olsun bari de başka bir şey olmasın öyle bir ağlıyor ki çok korkuyorum yani evde birisi olsa çocuğu dövdü herhalde dicem öyle böyle bir ağlama değil içerden yanına nasıl kaçtığımı bilmiyorum valla
brgl310 semra45 nazara inanırım oğlum çok dikkat çeken bir bebek mavi gözlü sarışın beyaz tenli her gören çok tatlı diyor ama kimse kolay kolay maşallah demiyor hep okuyorum ama ister istemez benim bile nazarım değiyordur🥹
nurrr126 semra45 merhaba ne muskası takıyorsunuz bebeğinize benim oğlum da 8 aylık hep ağlayarak uyanıyor hep
semra45 brgl310 büyük ihtimal nazardan olabilir bi hocadan muska yazmasını isteseniz belki daha iyi olur
semra45 nurrr126 merhaba uyukusunda korkuyo ağlayarak uyanıyo derseniz hoca ona göre yazıyo ben hem nazar hem korku muskasını takıyorum bebeğim 10 aylık oldu hala takıyorum