Cilekbiskuvi sone Ya biz norolojiye gittigimizde de uykudayken beynine kulağına bseyler falan takarak baktilar ayni sey mi acaba bu ya. Isittigi ve gördüğü seylerin beyne iletim hızıyla ilgili falan demislerdi ayni sey mi acaba?
sekerbebeginannesi Ben de defalarca aradım acmadilar bile, şimdi bana kiziyorlar geç kalmisim dedim acmadiniz ki 😄 En erken 1 yaşındayken verebiyorlarmis randevuyu. Bebeğim şuan 3 ajk
nediyon7 Cilekbiskuvi biz yaptırdık özel hastanelerin ki kabul olmıyo biz Bursa da yaşıyoruz Uludağ üni şuan yapmadığı için izmire gittik orda yaptırdık gerçi kızım izin vermedi yapılmasına ama çok kez denediler uğraştılar sağolsunlar derin uykuda olması gerekiyor bebeğin kulağına kulaklık tarzı bişey takılıyor kulak içine
nediyon7 Cilekbiskuvi devlet böyle bir kanun koymuş bera testini araştırma hastaneleri dışında sistem kabul etmiyormuş bize öyle dediler sevk alıyormuş küvezde yatan bebekler araştırma hastanesine o sebeple özel kabul olmuyormuş
Cilekbiskuvi nediyon7 Hmmm bzmkilerden biri 8 gun yatti diheri yatmadı. Isitme testinde sknti çıkmamıştı. Ama yine de yaptırın 6. Ayda demislerdi. Oylece kaldi. Ben smdi aradm bugun hastaneyi ulaşamadım.
adakus48 sekerbebeginannesi bize hastaneden çıkmadan bi işitme testi yapılmıştı onlardan geçmişti, ama önlem amaçlı bera testini de 2 aylık olunca yaptırın geç kalmayın demişti yaptırdık ondada sorun çıkmadı
sek_kahve sekerbebeginannesi 1 aylıkken taburcu olduk, zaten randevuları 6 ay sonrasına veriyorlar. 7 aylıkken de yaptırdık
sekerbebeginannesi 22 gün kaldı oğlum, belki uzun kaldı diye istediler bilmiyorum kızlar. Ama en erken 1 yaşına geldiğinde bulabildim randevu 🤷♀️ özel uni hast sordum 6000 dedi o da randevu parası hariç
ilongirav sekerbebeginannesi evet medical park ta da 5000 tl idi muayene ücreti de 1900 tl. fiyatlar bu civarda bende üni hastanesinde randevu bulamadığım için götürdüm hiçbir şey onun sağlığından önemli değil çünkü 🥹
alin12_ 3kedili2bebekli bera testini bize de 9 aylık oldugunda randevu verdiler. 4.5 aylık suanda. Dogdugunda sol kulaktan geçemedi
3kedili2bebekli alin12_ öyle durumda üst üste cagiriyorlar emin olmak için kaç kere gittiniz benimkiler ikisi de geçti normalde
alin12_ 3kedili2bebekli beraya daha hiç gitmedik. 9 ay sonraya randevu verdiler. Yenidoğan taramayı hem devlette 3 kere yaptırdım hem özelde 3 kere yaptırdım. Sol kulaktan gecemedi. Ama 1.5 aylık falandı en son yapıldıgında. O yüzden beraya yönlendirdiler