sekerbebeginannesi Kızlar bebegi kuvezde kalanlar taburculuk sonrası bera testini ne zaman yaptırdınız veya yaptırdınız mi ?
Cilekbiskuvi sekerbebeginannesi Bera testi de neymiş hic duymadi. Kuvoz sonrasi kimse oyle bi testten bahsetmedi. İnternetten baktm isitme testi sanrm degil mi? Ckinca bi kac gun icinde yaptırmıştık.
3kedili2bebekli sekerbebeginannesi 7 aylık olduklarında yaptıracağım o zamana randevu bulabildim sadece
adakus48 sekerbebeginannesi bize hastaneden çıkmadan bi işitme testi yapılmıştı onlardan geçmişti, ama önlem amaçlı bera testini de 2 aylık olunca yaptırın geç kalmayın demişti yaptırdık ondada sorun çıkmadı
sek_kahve sekerbebeginannesi 1 aylıkken taburcu olduk, zaten randevuları 6 ay sonrasına veriyorlar. 7 aylıkken de yaptırdık
Cilekbiskuvi 3kedili2bebekli Bize yenidogan testinden sonra 6.ayda tekrar gdlcek diye yonlendirleri bi yer vardi isitme ile ilgili bu o mu acaba?
alin12_ 3kedili2bebekli bera testini bize de 9 aylık oldugunda randevu verdiler. 4.5 aylık suanda. Dogdugunda sol kulaktan geçemedi
3kedili2bebekli Cilekbiskuvi evet o dur bir eğitim araştırma hastanesinden randevu almanız lazımdı öyle hemen randevu bulunmuyor yani en azından İstanbul’da bulunmuyor ben 6 ay önce aldım bu randevuyu Sadi konuktan
sekerbebeginannesi 3kedili2bebekli Cilekbiskuvi Bize de 1 yaşındayken verdiler ama geç diye kızdı Br de sekreter. Ben hep aradım telefonu acmadikar açınca da kızdı niye bu kadar geç kaldınız diye
Cilekbiskuvi 3kedili2bebekli Tamam bize de Uludağ üniversitesine gidceksnz demisti randevu icin gittim fakat suan yok demislerdi kapaliymis galiba ismimi not ettiler arayacaklarini soylediler ama gelisme yok.
Cilekbiskuvi 3kedili2bebekli Ya normal isitme testinden farkı ne peki biliyor musunuz? Bir de özel hastanelerde yapılabiliyor mu bilginiz var mı?
3kedili2bebekli sekerbebeginannesi sanki keyfinizden gitmiyorsunuz şuna bak ben zorla 7. Aya buldum bebeklerimin biri o hastanede yatmıştı 11 gün o yüzden ona mecburi öncelik vardı ikizini de aynı gune aldılar çok uzun süre yoğun bakimda kaldıkları için
sone Cilekbiskuvi bu test bebek uyurken yapılıyor. Kulaktan radyo aktif dalgalar vererek beynin ve kulağın tepkisini ölçüyorlar acısız bir işlem korkmayın
3kedili2bebekli Cilekbiskuvi evet yapılıyor ama farkını bilmiyorum ileri düzey diye biliyorum bir de uykuda yapılıyor
nediyon7 Cilekbiskuvi biz yaptırdık özel hastanelerin ki kabul olmıyo biz Bursa da yaşıyoruz Uludağ üni şuan yapmadığı için izmire gittik orda yaptırdık gerçi kızım izin vermedi yapılmasına ama çok kez denediler uğraştılar sağolsunlar derin uykuda olması gerekiyor bebeğin kulağına kulaklık tarzı bişey takılıyor kulak içine
ilongirav Cilekbiskuvi ileri işitme testi bu. erken doğan bebeklerde bakılması şart, ya da işitme testini geçemeyen bebekler için de yapılıyor ve evet özeller yapıyor. ben medical park Hastanesi’nde yaptırdım.
purpleblue Cilekbiskuvi genelde 6 aylık olana kadar yapılması gerekiyor. Biz ist da özel hastanede yaptırmıştık.
Cilekbiskuvi purpleblue Ne zaman yaptırdınız fiyat olrk ne kdrdi? Cok gec degilse hala yapiliyorsa ozelde yaptrym bari.
sone 6 aylıkken yapılıyor ve yapılması gerekiyor. Bizde 15 gün önce bebeğim 6 aylıkken yaptık kendi şehrimizde de yoktu başka şehre gönderdiler bunun için
Cilekbiskuvi sone Ya biz norolojiye gittigimizde de uykudayken beynine kulağına bseyler falan takarak baktilar ayni sey mi acaba bu ya. Isittigi ve gördüğü seylerin beyne iletim hızıyla ilgili falan demislerdi ayni sey mi acaba?
zeynepgevil Benim bebeğim 3 aylıkken yaptırdım çok geç olmasın demişti dr çünkü derin uykuda yapılıyor zaten işitme testini geçmişti sağlık ocağından sürekli arayıp randevu alın dediler ben randevu aldığımda 45 günlüktü 3.ayına sekreterler verdi