Yelda35 Kızlar özelde gebelik testi ne kadar yapıyorlar? Veya acile gidip yaptırsam saçma şey için gelmiş derler mi? Midem acayip bulanıyor adetime 3 gün var dün erken gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı
Yelda35 SevimliHayaletCasper işte erken gebelikte birşey çıkmadı ama acayip derecede midem bulanıyor ve kusuyorum özele gitmeyi düşünüyorum ama be kadar yapılıyor
[silindi] Yelda35 Ben adetime iki gün kala acilde yaptırdım. Çoğu hastane yapmıyor. Bahaneler üretin yaparlar.
Yelda35 [silindi] bende öyle düşündüm. Midem bulanıyor gebe olabilirim değilsem üşütmüş olabilirim diyeyim dedim
Kocamdaaakocammm Yelda35 Acile gidip Gebelik testi için kan vermek istiyorum de cnm yapıyorlar 2 3 satte çıkıyor yada sağlık ocağında ver Ozeller pahalı bence gerek yok
[silindi] Yelda35 Üşüttüm sanırım, midem bulanıyor kusuyorum gebelik şüphem var. Gibi, direkt alırlar 😌
superisi_ Yelda35 özelde acile gidip gebelik için kan vermek istiyorum deyince yapıolar ama bn geçen sene 600tlye yaptırmıştım
superisi_ Yelda35 evet 600tl almışlardı bnce hiç gerek yok adetinize kaç gün var bn 2 gebeliğimdede 2 gün kala kaset testle öğrendim çokta net çıkıyordu