pasaklisinkukuli Tekbenimsucumguzelolmakdemi üniversitede ev arkadaşlarımöa oynucaz diye sınıfta kaldık sevgimin özeti budur
Tubasahra pasaklisinkukuli Biz de yengem doğum yapcaktı söz de geceleri ya dogurursa diye beklerken oynuyorduk 😂
Tubasahra Tekbenimsucumguzelolmakdemi Tabi canım belli bi sure bekleyip gidi uyuyordu biz de oynarken bekliyorduk
Tubasahra Tekbenimsucumguzelolmakdemi Ben cok severim de suan oynamıyorim.Zamanin da babam oynardı bizim hesapla girerdi.Kiz ismi ya Onunla konusmaya calisan olursa konusur kizim size koca buluyorum derdi.😂😂😂
Aptalllarsizi Tekbenimsucumguzelolmakdemi bende sırf eşim sürekli oynuyor diye merak saldım bi ara indirip oynadım ama sıkıldım 🤣
OncedenGurme Tekbenimsucumguzelolmakdemi zamanında 101 oynardım bekarken. Geçen yaz Kelimelik diye bir oyun indirdim aman yarabbi yazan yazana. Kimse oyun için girmiyor, herkes flört için giriyor nerdeyse. Facebook’tan bağlanınca fotoğrafım çıkmıştı. Gizledim yine aynı 🤦🏻♀️
Tekbenimsucumguzelolmakdemi gencmom_ tamam canım bekliyorum.😅 Benimde internetim bugün biter artık ne zaman internetim yenilenirse bakarım mesajına😚
Tekbenimsucumguzelolmakdemi OncedenGurme aslında en doğrusu o ama eşime bu konuda oynama filan demedim o oynayınca bende oynuyorum.