Tekbenimsucumguzelolmakdemi Kızlar eşimin bağımlısı olduğu bir oyundur kendisi. Bende iki gündür indirdim oynuyorum oynamayı bilene zevkli bir oyun. Oynayan varmı aranızda?
pasaklisinkukuli Tekbenimsucumguzelolmakdemi üniversitede ev arkadaşlarımöa oynucaz diye sınıfta kaldık sevgimin özeti budur
Tekbenimsucumguzelolmakdemi gencmom_ aynen öyle. Biraz önce oynarken bı adam durmadan biseyler yazdı bana. Bı baktım beni aktif gören eşim seyirci oalrak katıldı. Buna taktı kafayı adamla itisip duruyor kalbim çıkacak korkudan😂
Tubasahra Tekbenimsucumguzelolmakdemi Ben cok severim de suan oynamıyorim.Zamanin da babam oynardı bizim hesapla girerdi.Kiz ismi ya Onunla konusmaya calisan olursa konusur kizim size koca buluyorum derdi.😂😂😂
Tubasahra pasaklisinkukuli Biz de yengem doğum yapcaktı söz de geceleri ya dogurursa diye beklerken oynuyorduk 😂
Tubasahra Tekbenimsucumguzelolmakdemi Tabi canım belli bi sure bekleyip gidi uyuyordu biz de oynarken bekliyorduk
Aptalllarsizi Tekbenimsucumguzelolmakdemi bende sırf eşim sürekli oynuyor diye merak saldım bi ara indirip oynadım ama sıkıldım 🤣