barlas53 İmdaat yardı artık ailemden uzakta tek büyütüyoeum çok yoruldumm kızlar 2 gündür uyumuyo yatagına koyunca uyanıyo alıp ayagıma sallayınca dalıyo ne yapcam şaşırdım kaldım
feyzas barlas53 bu ay atak falan oluyo mu acaba ya da diş bilmiyorum. Gündüz iyi mesela uykusu da iyi ama gece bi haller oluyor
barlas53 feyzas benimki gündüzde aynı ay hiç bilmiyorum bıktım ataklarından ya benimki çok diş çıkwrdı ama önceden şimdi daha yok baltımda agzına ama çok kasınıyo heralde
barlas53 denizali214_ ol kız ondan açtım herkes sohbet etsin can sıkıntısı yeçsin bi derdine şifa olan olur belki
barlas53 denizali214_ ben sallıyprum bırakınca geri uyanıyo bazen diyorum yqrın uyutmasammı geçmi uyutsam ne istiyo anlamıyorumki
barlas53 denizali214_ valla sizin eşlerinizi bilmem benim eşim hardımcı degil o kadar oda yoruyo beni
denizali214_ barlas53 bende geçen bir doktor dinledim uyku uykuyu çeker diyor. Gündüz uykusunu alsın yoksa gece yorgunluktan uyuyamaz diye açıkladı. İyi hoş da işte şuan uyumuyorlar