aylizinannesiiii sadekahve_bitter havalimanına sadece üçte otobüs kalkıyor iki saat sürüyor beşte orada oluyorum
Mnli aylizinannesiiii adamlar sizi dinlemez ki aa sadece bir tane otobüs varmış diye biz öyle çok çoluk çocuk havaalanında uyuduk hem yurtiçi hem yurtdışı kaçırmamak için
yavrubalin_annesi aylizinannesiiii hangi havalimanı olduğuna bağlı; İstanbul ve Ankara’yı biliyorum çok yoğunlar. Ama mesela Kayseri, Sivas’ı da biliyorum hiç yoğunluk yok. Yoğun olursa sorun yaşayabilirsiniZ
Birdunyabircennetannesi Geç kalırsınız Biraz daha erken gitme şansınız yok mu 1 saat çok geç yani riske atmayın derim
annediyebiri aylizinannesiiii nerden nereye gideceksiniz küçük bir şehirdeyseniz yani tek tük uçak kalkıyorsa anlayış sağlarlar son dk ya kadar alabilirler ama büyük şehirde malesef en az 2 saat önce olmak lazım ben uçağı kaçırdım böyle.
6158alp aylizinannesiiii bn cok sorun olacagını düşünmüyorum cnkü bn genelde 1 saat öncesınden giderim ve işim 15 dk sürer oturur beklerim ama neresi olduguda önmli
Kelebekakkor99 aylizinannesiiii şöyle ki erken yola çıkmakta fayda var düşün ki arabanın lastiği patladı veya evde biseyini unuttun nasıl varacaksin bide vardın diyelim valizler öyle saniyesinde uçağa verilmiyor uzun Bi yoldan geçiyor bavullar
Kelebekakkor99 aylizinannesiiii yapacak bisey yok bebek arabasında uyur hangi havalimanina gitcen ve ayrıca bebeğini gece uykusundan bölmektense oraya gidip beklemek daha mantıklı
Mnli aylizinannesiiii daha önce istanbul antalya uçağına son 45 dk olduğu için alınmamıştım gidiş dönüştü biletim dönüş de yandı gidemezsen dönemezsin diyorlarmış
eflin_bebe aylizinannesiiii uçağın kalkmasına 45 dk önden almışlardı bizi siz valiz vereceksiniz aramalardan geçeceksiniz geç kalırsınız en az 2 saat önceden orda olmanız gerek neden 1 saat kala?
Alya-Sena aylizinannesiiii nerden bineceksnz bilmiyorm ama sabiha gokcen gibi bi havalimani ise yetismeniz zor cok yogun ve kalabalik size sira gelene kadar ucak kalkar son 45 dk kala zaten ucak kapilarini kapatiyo kimseyi almiyolar otobus yoksa taksi filan ayarlayin riske atmayin hic