aylizinannesiiii Kızlar uçağım sabah altıda havalimanına da en erken beşte varabiliyorum bir saat yeterli oluyor mu geç mi kalmış oluyorum
ArvenMom aylizinannesiiii genelde 3 saat öncesinden işlemler için orda olun deniliyor biz yurt dışına çıkışlarda check in de yapsak riske atmamamız gerektiğini söylemişlerdi
defnevedoruk aylizinannesiiii yeter ya sabiha gökçen gibi kalabalık bir havalimanında bile yetismistim 1 saat kala gidince
Ogulluana aylizinannesiiii valizi kabine alacaksın yani o zaman sıkıntı olmaz checkin evde yapabilirsin
aylizinannesiiii Ogulluana kabin boy değil valizi aşağı vereceğim ama en erken o saat var biraz korktum geç mi kalırım diye
Ogulluana aylizinannesiiii evde checkin yapabilirsin ama son bir saat sıkıntı olabilir valiz vermen için
sadekahve_bitter aylizinannesiiii geç kalırsınız bazen 1 saat önceden kapatıyorlar gişeyi normal şartlarda iç hatlarda 2 saat dış hatlarda 3 saat önceden orda olmak lazım Biraz daha erken çıkma şansınız varsa çıkın
aylizinannesiiii ArvenMom yurt içi benim uçuşum ama iki saat yol gideceğim havalimanına uçağım altıda beşte oraya varmış oluyorum biraz tereddüt oldum
Ogulluana aylizinannesiiii her ihtimali düşünmelisin ya geç kalsan ne olacak daha erken veya geç yok mu
aylizinannesiiii defnevedoruk burası hiç kalabalık değil evde check in yapsam bir saat ile yetişir miyim panik atağım tuttu
aylizinannesiiii Kelebekakkor99 onbirde gece otobüs var birde havalimanında oluyor beş saat ne yapıcam üç yaş bebeyle eyvah
Kelebekakkor99 aylizinannesiiii şöyle ki erken yola çıkmakta fayda var düşün ki arabanın lastiği patladı veya evde biseyini unuttun nasıl varacaksin bide vardın diyelim valizler öyle saniyesinde uçağa verilmiyor uzun Bi yoldan geçiyor bavullar
Kelebekakkor99 aylizinannesiiii yapacak bisey yok bebek arabasında uyur hangi havalimanina gitcen ve ayrıca bebeğini gece uykusundan bölmektense oraya gidip beklemek daha mantıklı
aylizinannesiiii sadekahve_bitter havalimanına sadece üçte otobüs kalkıyor iki saat sürüyor beşte orada oluyorum