ikraalin 2lokummannesiii bilmiyorum canim ne desem yalan olur glutensiz ekmeklerde var aslinda bulamadinmi hic
2lokummannesiii ikraalin ya glutensiz var ama buğday unuyla ki mısır unundan ekmek yaptım çok kötü tadı çavdar alcam glutensiz
ikraalin 2lokummannesiii glutene yok canim ben rahatlikla yiyebiliyorum cok sukur bide onu yemeseydim ac kalirdim ki senin durumuna uzuldum herseydede gluten var
Bebislihayat 2lokummannesiii bizde hiçbir şey çıkmamıştı kan testinde. Neyse ki atlatıyor alerjisini 15 aylık olmak üzere peynir poğaça yemeye başlayabildim 🙏
Toprakdnrr Eren10 testte çıkanda var, biz test sonucu bekliyoruz . Alerji yapma olasılığı yükssk olan besinleri tüketmeyi bırakıyoruz. 3 hafta içerisinde Bebekte kakasında düzelme, egzemalarda azalma gözlemledik. Gürültülü kala yapmayı bıraktı mesela. Yumurta sarısı 3 hafta sonunda yiyebilirsin dedi doktorum ama yediğim gün yüzünde kızarıklık oldu tekrar yasak yemiyorum. Böyle deneme yanılmayla. Tam geçmişti herşey mesela yer fıstığı yedi herşey tekrarlayınca yer fıstığını da çıkardık
Eren10 Toprakdnrr @2lokummannesiii birşay daha belki fikriniz vardır oğlumun kakasında kana benzer lekeler vardı onun dışında başka bir şiküyt yoktu 3 haftadr inek sütüna diyet yapıyorum kanda birşy çıkmamıştı hala aynı lekelenmeler oluyor, kan damlası kullanıyoruz ondan olabilir mi
EdaEbru Arkadaşlar benim anlamadığım bir şey var. Bize de inek sütü alerjisi teşhisi kondu. Kanda sadece sp ige süt ve Ige ye bakıldı ve negatif çıktı. Bir de gaitada gizli kana bakıldı. Tahlillerde çıkmaz dedi sonra da. Başka da kan tahlili istemedi. Deri testleri de 2 yaşından önce doğru sonuç vermez dedi. Başka doktorlara da gittim, hepsi aynı şeyi söyledi. Benim etraftan duyduğum ve burda gördüğüm herkes kanda çıktığını( kanda neye alerjisi olduğunu öğrendiğini) söylüyor.??
Toprakdnrr EdaEbru şans işi tamamen canım bazısının kanda çıkıyor. Bazısının deride. Bazısının hiç bir testte çıkmıyor.
2lokummannesiii Eren10 bilmiyorum ki olabilir herhalde. Süt ve ürünleri içeren bir şey tüketmiyorsun dimi
Toprakdnrr Eren10 atladığın gözde kaçırdığın şeyler vardır. Kan damlasının lekelerle ilgisi yoktur diye düşünüyorum. Soya bazlı ürünler, kabuklu kuruyemişler, susam, tahin, domates bunlarda alerjen. Ispanak.