yenimelekk kzlgizemkzl siz bubar nasıl verdinzi accaba buhar makinesi mi açtınız odaya yoksa nebul. İle mi verdinz
kzlgizemkzl yenimelekk nexus buhar makinesi aldık hipertonik su ve cortair diye buhar suyu yazdı doktor onları verdim cihazla
yenimelekk kzlgizemkzl bugün taburcu olduk 6 da eve geldik somra gece çok aşırı kustu nefessiz kalır gibi oldu ambulansa geri gekdik hastaneye şimdi yatıyoruz gözlem odasında
Maryhoney Bizimde 20 günlükken olduk ciğer filmi kanda bişey çıkmadı evde bol bol temizle dedi serum fizyolojik ile şuan 30 gunluguz hala doluyor geceleri burnu temizliyorum ama öksürük olursa takip et getir dediler
yenimelekk Maryhoney biz de dün gece verdik kan röntgen temiz çıkmış sabsh taburcu ettiler burnu çok dolu serum sanki fayda etmiyor ama gene de açıyorum
kahvelisianne kzlgizemkzl burnunu mutlaka açık tut ilk 3 ay ağızdan nefes akmayı bilmezler sadece burundan alırlar ve burun yıkandıkça hırıltı başlar mazallah ciğere inmesin bizim 4 aylık bizden geçti 1 haftadır hasta burnunu saat başı temizliyorum ona rağmen nasıl doluyor şaka gibi ama açılmadan da rahat edemiyor
yenimelekk kahvelisianne evet serum acmiyo gibi duruyor ama mecbur gene yapıyoruz aspiratör ile çekme çok tehlikeli dedi
yenimelekk kzlgizemkzl gece kan röntgen tg4n temiz çıktı serum taktılar sabah taburcu olduk yenidoğan doktoru her gün kontrole getir dedi bir de kan da bskteri bakmışlar onun cmsinucu geç çıkarmış çıkmadı
Maryhoney yenimelekk bizim bayag düzeldi az hırıltı kaldı sık sık temizledim her gün de yıkadım kızımı