whiteblack Minnospanda benimki ileri dereceydi yani sol yanımda aşırı bi gerilme oluyordu kalp krizi geçiriyorum sanıp kalp doktoruna gitmiştim direk psikiyatriye yönlendirdiler acil verdiği ilaçları kullan kullanmamzlık yaparsan kalbindede sorun ortaya çıkar demişti iyikide dinlemişim doktoru yorumlara Google filan asla bakma zaten herşeyi googlede araştırıyor olmakda psikolojik sorun demişti psikiyatri doktorum
Minnospanda whiteblack evet benim de heryerim ağrıyo iki gündür bileğinde de bı ağrı var bişey olmadı onu da buna bağlıyorum yuruyemiuorum daha önce de kol bilegim de olmuştu kolumu oynatamiyordum kalbimde de sıkışma oluyor yani şuan saysam bedenim de her yerimde bı ağrı var ayrı ayrı çok zorlanıyorum
Minnospanda whiteblack sizin kullandığınız ilacın ismi neydi şuan iyi misiniz ? Ne kadar kullandınız acaba ?
Minnospanda whiteblack bana 1 aylık verdi şuan 1 ay sonra tekrar gel dedi mideye dokunan bı ilacmis bıde sizde öyle bı sorun olmuş muydu ağrı olarak mi stres olarak mi tetikliyor acaba?
Grupyildizi Benim kiz kardesim kullaniyor sirt agrilari icin o gayet iyi oldu bendede sirt agrisi dis ve cene sıkma var boynum agriyor kas agrisi oluyor basim uyusuyor bende beyin cerrahina gttim birsey cikmadi fibromiyaljiden bende supheleniyorum
Minnospanda Grupyildizi bende de var sırt ağrısı boyun ağrısı yüzümün sag tarafı uyuşuyor gibi karincalaniyor benim de bazen. Mutsuz uyanma uykuyu alamama filan da oluyor mu acaba ben fizik doktoruna söylediğim de bunlar var mı diye sormuştu
Grupyildizi Minnospanda evet heosi mevcut bende uyku bozukluguda var dalamama bazen beynim uyumuyor gibi sadece gozum kapali durmusum gbi oluyo sabaha kadar
Minnospanda Grupyildizi aynen bende öyleyim ya uyursun ama herşeyi duyarsın hissedersin filan ya öyle uyuyorum çoğu zaman aşırı mutsuzluk isteksizlik var hayata karşı halsizlik ağrılar ilaca bugün baslicam artık inş faydası olur hepsine
Aslanpars Minnospanda annem kullandı tansiyonu 19 lara çıktı ağrılarını bıçak gibi kesti ama tansiyon takibi yaptırın muhakkak
Minnospanda Aslanpars herkeste farklı bı yan etkisi var galiba ağrılar haricinde halsizlik filan da var mıydı anneniz de onlar da geçti mi acaba ?
Grupyildizi Minnospanda once klc kullanmadan bi instagramda bactolac arastirmani tavsiye ederi bu gibi ilavlar beyini bir yandan yaparken bir yandan majvediyor aksam kardesome doktor ilac vermisti ona basladi celectra die cocuk yerinde duramamis korktum bende kullanmiycam diyetisyene gidip bagirsaklarimi duzene sokul beslenmeme dikkat edicem sanirim
ftmrdcccc Çok güzel işe yarayan bir ilaç ama bırakırken seni sıkıntıya sokabilir pat diye bı anda birakmaman lazım
Minnospanda ftmrdcccc doktor kontrolünde ilerlicem zaten 1 ay sonra tekrar çağırdı. Siz kullandiniz mi ne kadar işe yarıyor sadece ağrılar için mi yoksa antidepresan gibi mutluluk filan veriyo mu düşüncelerden uzaklaştırıyo mu ?
Minnospanda Grupyildizi bı bakayım duymamıştım hiç. Ama beslenmeyle olucagini sanmıyorum ya çünkü ben çok kez denedim olmadı beyinle alakalı stresten oluyor ben depresyondayim mesela uzuun zamandir çıkamıyorum da son çare ilaç kullanmayi denicem bu da ise yaramazsa artık bilemiyorum
Grupyildizi Minnospanda ben bactolac yazdim bagirsak duzelirse beyinde duzelir 3 ay duzenli kullanin dedi ari mucizesi icinde seker kamışı varmis uyku problemine bile iyiymis bi bak bence sende ben 15 sene antidepresan kullandin sadece hafifletmeye yariyor birakinca basa donuyon birakmakta bi mesele onu baslamakta
ftmrdcccc Minnospanda ben kullandım 8 ay kadar sakinlik veriyordu daha rahat hissediyordum annemin vefatından sonra panik atak başlangıcı vardı o yüzden vermişti doktor ama 8 ay sonra ben kendi başıma bırakmak istedim sadece o yüzden sıkıntı yaşadım