merve4458 Biz normalde Biogaia kullanıyoruz bitmişti dün damlası nerdeyse tüm eczaneleri gezdik bulamadık tedarikte aılıntı varmış galiba eczacı sab simplex i önerdi ama değiştirsem iyi gelir mi bilemedim kullananlar varmı aranızda
gokturkasli merve4458 ben kullandm ama bio gaia ile birlikte şak die kesti yada hic ugrasma e bebege git yada bi bebek magazasina kiraz crkirdegi torbasi al firinda yada mikrodalgada azcik. Isit rahatlar
Beyza684 merve4458 her çocuk farklıdır doktorum bana 50 farklı gaz damlası var sırayla gidip bulucaz çocuğa uygununu demişti biz 7. De bulduk sab simplexde çok şükür biogai bize pek etki etmemişti ama her çocuk farklıdır unutma
goney merve4458 biz ikisini birlikte kullandık. İki damlanın özelliği farklı diye biliyorum. Biogaia probiyotik özellikli bir damla.
goncarda İkisi aynı ilaç değil biogaia probiyotik sab simşex ise gaz damlası doktorunuza ya da evzaneye sorarsanız doğru muadili önereceklerdir
mervekenan18 goncarda merhaba probiyotik dediğiniz bigaia Gaz damlası olan ise biogaia 🤭isim benzerliği olduğu için karıştırılabiliyor bazen🤗
gamzeci mervekenan18 biogaia da probiyotık özellikli dıye satılıyor ama mide bagırsak florası için dıyor doktor lar gaz damlası değil dedıler bızede bizde kullandık bir süre de
ezgdmrcasln merve4458 bio gai probiyotik bağırsak düzenleyici sap Simplex ise gaz damlası ikisi aynı şey değil. Biz 5 ayına kadar ikisini bir kullandık bebeğim çok gazlıydı iyi gelmişti.
Feyzosumunannesi merve4458 biogia ile sab simblexi aynı anda kullandık. Çünkü biogia bağırsak düzenleyici probiyotik sab simblex ise gaz damlası.
sahtemelek Feyzosumunannesi ikisini aynı aynalda nasıl kullandınız bizim doktorumuz sadece birisini kullan dedi ama gazı geçmiyor eğer etkili oluyorsa bizde sizin gibi kullanalim