aryalinayb Bebeğim 37 günlük kalça ultrasonu ve göz muayenesi için gideceğiz ama hangi doktor iyi ve ilgili acaba sonrasında devamlı sabit bir doktora gitmek istiyorum kontrollere bildiğiniz varsa önerebilir misiniz 🙏
laliko35 aryalinayb şehir hastanesi bilmiyorum ama Şevket Yılmaz da galip yiğit var 🩷 randevu alırken bakarsınız görükle nilüfer bütün binalara geliyor
ozlemozkan aryalinayb ben kızımı iki kere gizem ezgi şen’e götürdüm memnun kaldık ona devam etmeyi düşünüyoruz muayeneyi güzel yapıyor, çocuğa ilgili
misssunshine aryalinayb ahmet burak civan 👌 özel sigortamız da var ayrıca ama kendisine illa ki götürüyoruz.
laliko35 aryalinayb evet çok ilgili 🩷 Doruk yıldırım dan biliyorum kendisini kızım 3 yaşında sık sık gitmiyoruz artık ama memnun kalırsınız çok iyi bir Dr iletişimi de çok iyi
aryalinayb ozlemozkan sırayla denicem cnm bakalım hangisi daha ilgili gelirse ondan devam alternatif olarak da 1 2 belirlicem doktor işten ayrılır başka bişey olur her ihtimale karşı
Betul-Meva2408 sumeyyenur2508 bende salı götürdüm kızımı Neslihan Hanıma gayet güler yüzlü bir doktor bir de Eylem Şen var ikisi de iyi ben memnun kaldım