kibritci_kiz Kocamdaaakocammm kız bu test geçen gebeliğimden kalma son kullanma tarihi de bu ay yazıyor belki yanlıştır 😂
_Goktugunannesi__ kibritci_kiz Gayet net şekilde belli canım eğer ilk 5 dk içince çıktıysa silik olsa yanlış olma ihtimali bi nevi
Kocamdaaakocammm Yapma Hahhaha hayırlısı olsun cnm 🙏 Bende istemiyorum şuan da Rabbım olmayanlara versin 🫶
Babakaderimizbuymus kibritci_kiz aman allahım ben bayılanzi, hayırlı olsun aşkımmmm💞💞💞 benim yapamadığımı yaptın helal olsun şu an hepimizi cesaretlendirip ikincileri yapıyormuşuz
kibritci_kiz Babakaderimizbuymus hadi hep beraber 🤣🤣 her ay birinizden bekliyorum beni yalnız bırakmayın 😂😂 canımsın ❤️
Tubasahra kibritci_kiz O zaman kesin var ne zaman ümidini kesersen o zaman geliyor.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ecekus_mom kibritci_kiz inşaallah 😇 Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🥰🌸
liplimonlusoda kibritci_kiz Yarabbbiii bu neeeeğ 🫶🫶 Hayırlı olsun aşkım, kocam gelince bu gazla bende ikinciyi yapayım bari 🥲
Kocamdaaakocammm liplimonlusoda Hepimiz bu gece başlıyoruz 🤣🤣 @Gunes_12 @nehirsude0 @Yapma bide ben 🤣🤣 katılmak isteyen war mi