Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Bebiş geliyor bu testlerde yanılma payı çok az 4gün gecikmiş sağlıklı bir gebelik olur inşallah.👏🏻👏🏻😍
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde amin inşallah teşekkür ederim dua edin bana çok heyecanlıyım 🤭🥰❤️
Damla_eflin kibritci_kiz 3 yaşında canım ama gerçekten çok yaramaz bu yüzden erteledim canım cesaret edemedim
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Hakkında en hayırlısı olsun canım.😘 @pinkooo_02 sıra sana geliyor 🙊😂
minniks kibritci_kiz bi kac ay sonra eltim dogum yapcak bakalım 2 cocuklu hayat nasıl ona gore karar veririm 😆😆 hakkında hayırlısı insallah
kibritci_kiz Damla_eflin biraz daha zamanı var demek ki hakkınızda hayırlısı olsun en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin 🌷
alparslan1_ kibritci_kiz tek çizgi yanlış olabiliyor ama çift çizgi çok nadir yanlış gösteriyor😃 hayırlı olsun🐣❣
1sirinannesi kibritci_kiz Anaaa kız bunun nesinden yanlışlık olsun 🤣 hayırlı olsun benimde aynen böyleydi testi yaptığım gün kese göründü canım.
kibritci_kiz 1sirinannesi teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza 🥹 🌷2. Bi test yaptım onda silik çıktı ama pozitif sanırım