kibritci_kiz Bugleminannesi28 ben korunmuyodum canım istiyoduk zaten bebem 10 aylık doktorumda bir sıkıntı görmemişti zaten gebelik için 😅
cerenozs kibritci_kiz çok küçükmüş daha ya 10 aylık 🙈 ikinci bebek için hazirmisin benimde 10 aylık ama ben hiç değilim 😂😂
Bugleminannesi28 kibritci_kiz ay hadi hayirli olsun canim cok sevindim adina cesaretini ayrica tebrik ediyorum🥰❤️
Anisa021121 kibritci_kiz vala büyük cesaret helal olsun ben neden istiyemiyorum ya 😂 hayırlısı olsun senin için
Alpmomy kibritci_kiz 1 yaş bebeyle zorlanan ben 🤦🏻♀️ Bu ne cesaret be yiğidim 😂 Hayırlı olsun şimdiden çift çizginiz 🤩
Dondurmalikahve kibritci_kiz Bı şey diyim mi üst üste bebeği olanları görünce psikolojik olarak daha çok yoruluyorum çünkü neden olmasın 😂 Kan ver en iyisi
kibritci_kiz Tubasahra olsun diye uğraşıyorduk ama beklemiyorduk ihtimal vermemiştim yine olmaz diye düşündüm 😅
Tubasahra kibritci_kiz O zaman kesin var ne zaman ümidini kesersen o zaman geliyor.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ecekus_mom kibritci_kiz inşaallah 😇 Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🥰🌸
kibritci_kiz cerenozs hazırım aylardır hayalini kuruyorum zor olcak biraz ama Rabbim kolaylığını verir inşallah 🥰
kibritci_kiz Bugleminannesi28 teşekkür ederim canım hayırlısı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🥹🌷
Yapma kibritci_kiz Öncelikle hayırlı olsun🌸 Tahmini kaç haftalık ki acaba? Çizgi bayağı belirgin. Geçen hafta doktora gitmezseniz Doktor bilememiş, görememiş 🤷🏼♀️🤔
kibritci_kiz Yapma geçen hafta doktora gittiğimde reglime 1 hafta vardı. Şu an reglim 4 gün gecikti. Ayın 10 unda doktora gittim 16 su regl tarihim normalde bugün ayın 20 si