gamzeci miray31 su an 8 aylık ama 6. Ayda en son kafa ölçüsü 44.5 cıktı ondan önce de kafası küçük dıye mikrosefali riskli dedıler oyle bısey dı yanlış olmasın nöroloji ye gittik kafası küçük dedı doktor şimdi kafam karıştı
miray31 gamzeci kafası hiç küçük değil bence 6.aya göre büyük bile persentil tablosundan bakabilirsiniz
gamzeci miray31 ilk 3 ay büyüme de yavaşlık vardı sonra Bi anda büyüdü takıp ediyorum ordan da Bi anda zirve yaptı 40 dan 44. Bcuk oldu
gamzeci miray31 olması gereken gec geldi sanmıştım fazla büyümüş burdakı değerleri görünce kafam karıştı neyse inşallah bır sıkıntı olmaz 🙄
Meri-Mel miray31 18 ay kontrolünde kafa 44.5 Boy 75 Kilo 9.5 şuan 18 ay 16 günlük çok normal yani canım
miray31 Meri-Mel persentil tablosuna göre yüzde 10 persentile falan denk geliyor o yüzden merak edip sordum sizlerin nasıl diye. Teşekkürler 🙏🏻
Meri-Mel miray31 Benim kafam da çok küçük 😊🙈 Kızım da minyon zaten sizin kızınızın boyu kilosu nasıl 🤔
Drymama Benim kızım da 18aylık bas cevresi kücük biraz dedi doktor en son ama eger gelişiminde baska bir sorun yoksa genetik oluyor benim de kafam kücük 😊
miray31 Drymama benim değil de babasının küçük zaten tip olarak da ona çekmiş her şeyi baba😄 sizin bebeğinizin kaç cm kafa çevresi?
miray31 Meri-Mel uzun zamandır biz kontrole gitmedik baş çevresini de evde ben ölçtüm en son 1 yaşta gitmiştik şuan bilmiyorum boy ve kilosunu
Drymama miray31 Valla hatırlamıyorum kuzum ama biraz kucuk demişti işte maşallah herşeyi güzel ilerliyor kafama takmıyorum ben 😁
1mutluanne gamzeci benim kızım 8 aylık 48 bas çevresi ama kilosu ve boyu da baya önde doktor orantılı diyor
gamzeci 1mutluanne bizede normal dedıler 44.5 olmasına boyle bakınca orantısız değil kızım her bebeğin gelişimi kendıne özel oluyor bıde aile de onemli gıbı bızde eşimle koca kafalıyız burdakı değerlere bakınca kafası anormal mi büyüyor dıye tedirgin oldum yinede