Melinoee minolak 24 saat içinde ki toplam bütün cisli bezlerinin ağırlığı bir paket margarin ağırlığında olmalı.
funca minolak tek bezin ağırlığı değil 1 günde aldığınız toplam bez ağırlığı bir margarin kadar olmalı. Yani 1 günde 6 kez değiştiriyorsanız mesela bezini o 6 bezi bir poşete biriktirip o şekilde ağırlığına bakın. Margarin kadar varsa doyuyor demektir.
minolak funca ayy çok sevindim buna bende biran korktum her seferinde o kadar nasıl yapacak doymuyor mu diye teşekkür ederim.😍
funca [silindi] nasıl google a yazıp arattığınızda çıkan sayfa mı açılmıyor bende açılıyor ama bilgisayardan deneyin bir de. http://beseryapimbakimonarim.com/2013/02/08/tomrisin-emzirme-notlar-1-merhaba/ Site bu linke tıklarsanız açılmayabilir ama Google a yazdığınızda açılması lazım tomrisin emzirme notları 1 yazıp aratın bakalım. O "merhaba" başlıklı sayfayı bulup açarsanız orada diğer konuların linkleri de var.
AliEvren Melinoee evet kendimi öyle kotladım sanırım başarılıda oldum şükür.tek memeyle besledim oğlumu
funca [silindi] nasıl 22 ayrı linkte farklı farklı konu başlıkları var orada hepsini ne çabuk okudun maşallah 🙂 Ben yazıların altındaki soru cevap kısımlarını bile okumuştum onlara verilen cevaplar da yazılar kadar bilgilendirici oldu.
Yasmin26 Melinoee demekki gögüslerim terbiye olmuş 😂 vıcık vıcık bune süt yok diyip mama veriyodum ama kimsede uyarıp anlatmadı cok teşekkür ederim 🥰🥰
funca @HappyKids @NaimeYilmaz @adm rica etsem şu konuyu sabitleseniz de herkes bu bilgilerden faydalansa artık yoruldum emzirme sorunlarına çaresizce çözüm arayan anneleri tek tek bulup yardımcı olmaya çalışmaktan 😔
funca Başka başlıklarda da paylaşıyorum şu bilgileri keşke daha önce okuyup uygulasaydım şimdi hala emziriyor olurdum vs diyen anneleri görünce içim acıyor 😞
Melinoee funca Evet bende öyle çok üzülüyorum maalesef sabitlemiyorlar anlamadım gitti neden sabitlemediklerini. Herkesin okuması gerekenler oysa yazanlar