Kizlar eşim polis memuru Balıkesir ayvalikta polis kampı ayarlamış bize kamp 15-21 Haziran da çıkmış .Hem işyeri bayramda full izinli olmamı sorun yapabilir neyse oraya mecburi deriz ama mesaiden olucam ücret için .
Bide şey var denizi sogukmus , tesis de kahvaltı ücretsiz başka bişey yokmuş :( sahil de cafe var hamburger köfte var dediler günlüğü 2700 toplam 6gun 20 bin aslında 6gun için iyi ama odaları çok iyi değil diyen var havuzu pis diyen napsqm bilemedim herşeye rağmen gitsem mi kizlarim için kızlarım yaşları 5 ve 4 yani zaten deniz havuz çok takılmalar az az kumla oynarlar yoksa Balıkesir de butik otel gibi farklı yere mi baksak bilemedim çok kararsızım sizin tavsiye ettiğiniz yer varmı. B Unlara yazarsanız sevinirim kizlar :)
Bide şu faktör var geçen yıl tatil de yemek sırası koşturma yorulduk annem eşime takık biliyorsnz ama çocuklara bakar biz nefes alırız diye götürmekte istiyorum bilemiyorum damadını sevmiyorsun ya dedim parasını seviyorum diyor böyle denir mi sonrada ne kadar alimgansin diyor anne su huyu da iyi de bari yiprattin beni diyorum ha gi huyu iyiki diyor orda yüzde yüz sıkıntı çıkartır ama annem de olmazsa çok yoruluruz arabamız da küçük gerçi baska oda kiralama olayı da olacak of of