AbEsMu130125 Baba baba diyip duruyordu bana seslendiginde bile baba diyordu ama bugün ilk defa bana anne dedi çok güzel bir duyguymus. Oğlum 20 aylık olacak peşimde anne anne diye dolaşıyor sizinkiler ne zaman anne dedi neler hissettiniz
Misssitare AbEsMu130125 benim oğlumda yarın 20 aylık olacak nenne gibi bir şey diyor ama hala anne yok🥲 Çok sevindim adınıza😍
lutfenoturcocugum AbEsMu130125 Oğlum 21 aylık ,11 aylıkken dedi anne ,sonra unutmuştu ,şimdi artık o da görmeyince anne anne diye bağırıyor evin içinde. Hani çok yoruluyorum ama gülünce geçiyor falan diyorlar ya ,bence öyle değil ,anne diyince geçiyor .🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Misssitare Benimki de nene deyip gülüyor. Bazen anne diye kafasını yana yatırıp gülüşüyor cilveli oğlum.🤩 Ama genelde benimki de nene diyor.🤷🏻😃
kubraphoto Benim oğlumda 21 aylık bu aya kadar baba dedi babasına herkese bana da dahil şimdide aba diyor herkese yine bende dahil çok istiyorum anne desin bana hergün bekliyorum ama yok zaten genel olarakta konuşmakta güçlük çekiyor ıh ıh diyor herşeye bakalım biz ne zman duyucaz anneyi güzel bir duygudur eminim tadını çıkarın😢
AbEsMu130125 kubraphoto bugün değişik hareketler yapıyordu bende bulerek ona bakmiyordum anne anne deyince bakıyordum hoşuma gidiyordu. Bizimki de dediğiniz gibi herkese baba diyirdu bana da bazen aba diyordu ama ben her bana baba ya da aba dediğinde hayır oğlum anne diye düzeltiyordum sizde böyle deneyin belki der insaAllah
kubraphoto AbEsMu130125 ooo artık annem,anneciğim ve hayır oğlum anne demekten çenem ağrıdı inanın ama zorlanıyorum istediği zamanı bekliyorum😍
Lazerlimunafik AbEsMu130125 Bundan sonra olur olmaz her şeye annnnnneeeeeeeeeeeeeğğğğ diye bağıracak cano hazır mısın buna 😁❤
Minikkoalam0404 AbEsMu130125 11,5 sulıktan beri söylüyor şu anda 13,5 aylık mesela başka bir odaya geçeyim anne diye sesleniyor 🧿🧿🥹🙏
Usnac1995 AbEsMu130125 19.5 aylık, anne der misin diyince nenne diyor, bende heyecanla bekliyorum 🥲 Kelime sayısı ayına göre çok az
AbEsMu130125 Usnac1995 bu cocuklar beklemediğimiz bir anda biseyler veya demeyi fok seviyorlar oğlum bı anda yürüdü bı anda biseyler o nusmaya başladı ve bugün de bir anda anne dedi.