alpsmother_ findikfarem oğluşumun ismi Yiğit Alp onun dışında mert Aras Burak bu isimler hoşuma gidiyor 🏹
Simsimy findikfarem Oğlumun adı Pamir Ateş. Yeğenimin birisi Göktuğ, birisi Giray. Görkem, Rüzgar, Toprak, Asil isimleride çok hoşuma gidiyorlar.
findikfarem iremyy hepsi aklımdan geçen isimler ne zormuş yahu erkek ismi bulmak kızımda hiç zorlanmamıştım
duygukty findikfarem oğlumun ismi Kutay derecesi ve mertebesi yüksek olan, saygıdeğer anlamı Türkçe bir isim 😇
Mnli findikfarem oğlumun adı asil bir oğlum daha olsa yalın ya da milan koyardım saygın da hoşuma giden bir isim saygın ve asil arasında kalmıştım eşim asil seçti
findikfarem Mnli işte bu da çok güzel bir isim ama eşimden kabul görecek isim hala bulamıyorum herseye bi laf buluyor kendisininde fikir falan yok
iremyy findikfarem Yağız eşimin adı, Yiğit ve Yaman oğullarımın. Ben zorlanmadım yaa :) Kızım olsa kesin zorlanırdım gibi. 😂
elifkinaci findikfarem benim oğluşumun adıda yasef eyfel. Yasef nuh peygamberin 3.oğlu türk kavminin ilk atası.
melera elifkinaci eyfel nedir isim olarak ilk kez duydum anlamını merak ettim birde Nuh peygamberin oğlunun ismi Yasef degil yafesti arkadaşın dedigi gibi.