muhammedinannesise 3kedili2bebekli her bebeğe alınıyor 2 yaşa kadar yarım bilet 2 yaş ve sonrası tam billet
Kelebekakkor99 muhammedinannesise bu işi nasıl becericem bilmiyorum az buz para da değil yanlış yaparsam gider 10 bin
muhammedinannesise Kelebekakkor99 cnm kimlik bilgilerini yazcn ztn kesmedn öncede alt kısımda kişi sayısı ekleme var orda yaş grupları yazıyor
Minaa66 Kelebekakkor99 ayy bende seyi merak ediyorum bilet kesiliyor ama yetiskin bileti kadar yüksek bir ucretmi acaba
annediyebiri Minaa66 2 yaşına kadar biletin çok çok altında bi ücret alıyorlar 2 yaşından sonra tam bilet ücreti alıyorlar
sifirekran_bolkitap Kelebekakkor99 internetten 24 saat kala check in yaoarsınız mobil biniş kartınız sms olarak gelir. Valizi teslim ederken telefonunuza felen kare kodu gösterirsiniz. Kimliklerinizi unutmayın😊
findikfarem Kelebekakkor99 bilet alacaksınız 2 yaş altı bi vergi ödüyorsunuz sadece üzeri için ise bilet parası ödersiniz
findikfarem Kelebekakkor99 ben daha ön veya ortalardan yanayım çocukla özellikle bi ihtiyacı olunca daha pratik oluyor
Bereninannesii34 3kedili2bebekli 6 aydan küçük bebeklere de alınıyor, bagaj ücreti olaak. Biz bebeğim 2 aylıkken yolculuk yapmıştık küçük bir mebla ödedik.
3kedili2bebekli Bereninannesii34 ben çalışırken yoktu ücret yada aklımda öyle kalmış herhalde küçük bir mebla olduğu için