SweetMom__ Annekuzusu_23 Allah yardımcın olsun canım inşallah bu günlerde geçecek benimde ilk çocuğum uykusuzluk insanı çok yıpratıyor
Annekuzusu_23 SweetMom__ Amin cümlemizin geçecek tabi neler geçmiyo ama geçene kadar bizdendir geçiyo
SweetMom__ alinduhatg hastalık çok zor oğlumda biraz grip yarın doktora götüreceğim sabah erkenden uykusuzlukta dieniyor ben bittim artık
kubisma 16 gunluk kizim her gece mesai yapardi bende uykusuzluktan delirmis gibiydim şu son gunler ozellikle . Ama inanir misin bu gece o uyudu ben uyuyamiyorum 😂 iki dk uyudum aslinda karabasan gelince simdi uyumaya korkuyorum 🙄🤷♀️
SweetMom__ kubisma büyüyünce uykuları düzene giriyor canım şuan seni istiyor dünyaya geldiğini adepte olmaya çalışıyor çok normal 💖😊 bide ben 40 gün boyunca eşimin atletini giydim çok şükür sorun yaşamadım ama tabiki korkuyordum 😢
SweetMom__ 04:12 3 saatir uykuya direndi sonunda uyudu yarına görüşürüz kızlar sabah hastaneye gideceğim hepinize bol şanslar dilerim🍀🍃
denizzalp SweetMom__ 5 aydan selamlar. Bugün üç özel aşı vardı. Ateşimiz çıktı. Birazda olsa düşürdüm uyutmaya çalışıyorum 🥺