zeynepeslemdemir Merhaba 2 aylık bebeğim var 2 saatte bi emziryprum bazen de mama veriyorum genelde mamayı 60 ml veriyorum sizce yeterli mi yükseltmelimiyim ? Miğde kapasiteleri ne kadar 2 aylık bebeklerin ?
sedakaya53 zeynepeslemdemir merhaba ben 2 aylıkken 2 3saatte bir 90cc veriyodum daha az verdiğimde doymadığı için cok aglıyordur . Sürüm çok azdı emsede yermıyodu . Sanırım sütünüz yetersizse 90cc ye kadar içebiliyolar
mucizemm94 zeynepeslemdemir 2 aylıkken 30 CC verdim uc saatte bir küçük mideleri siz yine de bol bol emzirmeye çalışın
diapmelka zeynepeslemdemir ben mama vermiyorum ama sağıp vermek zorunda olduğum bir zaman oldu. 3 aylık bebeğim 2 saatte bir besleniyordu 80 cc anne sütü içiyordu her beslenmede. 80 den fazla koyduğumda yine 80 I içip kalanı bıraktı fazla geldi.
sumeyyeasellina zeynepeslemdemir benimde kızım 2 aylık emiyor doymadığını düşündüğümde mama yapıyorum ama 60 cc içiyor 2 kere
zeynepeslemdemir sedakaya53 evet 90 cc içebiliyor benim kızım ama sütüm o kadar çıkıyor mu onu bilmiyorum emerken eskiden 20 dk falan emerdi ozaman her türlü çıkmıştır diyorum ama şimdi bu süre 5-6 dk ya kadar düştü meme reddi yaşıyorum çünkü yetip yetmediğini bilmiyorum umarım yetiyordur
sedakaya53 zeynepeslemdemir emzırebıldıgınız kadar emzırın cunku benımse o ayda meme reddi başladı biberonun akış hızı daha kolay geldıklerı için . Daha da almadı memeyı neler denedim neler yok almadı bgun4+2 oldu 3. Ayına kadar zor bela hoplaya zıplaya emsırdım 3 . Aydan sonra tamamen bitti sagıp verıyodum 30cc anca cıkıyodu az evvel sagdım 15 cc bile cıkmadı .
zeynepeslemdemir mucizemm94 umarım yetiyordur kilosu 3.800 insanlar zayıf diyor doktoru da aynı şekilde ama doktorum minyon bi tip sizin gibi sanki dedi kafama çok takıyorum çok üzülüyorum evladıma yetemiyorum sanırım..
zeynepeslemdemir mucizemm94 mucizemm94 benim en başından beri sol göğsüm tıkalı ve ucu yok bende sağ göğüsten emziriyordum emiyordu şimdi oda yok meme reddi yaşıyoruz
adakussss Şuan 2 aylığız benim ki emiyor ama doymadığı için günde 4 kez 120 cc verebilirsin dedi Dr m
mucizemm94 zeynepeslemdemir hayır canım kafana takma sağlık ocağına her ay gittiğinde kilosu için normal diyor mu sana boyunuda ölcuyorlar kilosu gayet iyi benimde öyle 4.5 aylık şuan 6 kilo yeni oldu herkese kulak asma.her doktor da anlamıyor bilmiyor bence sağlığı iyiyse problem etme
mucizemm94 zeynepeslemdemir süt sağma.makinesi elektrikli alın sağın biberonla verin yine de verin sütünüzü derim
sadeturkkahvesi11 zeynepeslemdemir ben 3 saatte 60 ml veriyorum sadece mamayla besleniyor ve yeterli geliyor. Bir kere 90 verdim biraz kustu reflü de olduğu için midesini zorlamak istemedim
azrasmommm zeynepeslemdemir doktor bana 3 ay boyunca o ne kadar isterse o kadar ver demişti. Sanırım 90 cc veriyordum ama daha da istiyordu öyle sormuştum. Ama 60 yetiyor ise zorlamayın
zeynepeslemdemir mucizemm94 sağlığı yerinde hatta kafasını falan baya dik tutuyor doğduktan 20.günden itibaren başladı herkes şaşırıyordu ama işte çevreden çok etkilendim
diapmelka zeynepeslemdemir her defasında bir göğsümden emziriyorum. Kaç cc içiyor bilmiyorum ama sağarken 80 cc anca iki göğsümden çıkıyordu orası ayrı ☺️bebek makineden daha iyi çektiği için yine 80 cc gibi içiyordur bence.
zeynepeslemdemir mucizemm94 şuanda sağıyorum 1 saatte anca 60 ml sağabildim sol göğsüm tıkalı elektrkli bile açmıyor göğsümdeki tıkanıklığı
mucizemm94 zeynepeslemdemir çevreyi onemsemeyin kendiniz bebeğinizi tanıyorsunuz biliyosunuz kimseye yorum yaptırmayın herkes boş konusmayi çok sever benim çevremde de var örnegin K.V 🧐
sedakaya53 zeynepeslemdemir o tıkanıklıgı hiç bisey açmıyo ne yazıkkı sagmak dahada tıkıyomul cunku elle sagın demıslerdı onuda denedım 40 cıkınca mastıt oldum antibiyotik bıle açtım gecmedı benımde sağ göğsüm de var bunu ıc geçmezde şırıngayla çekeriz cerrahı mudahale gerekır dedıler gecmedı gitmedi korktum 😟
mucizemm94 zeynepeslemdemir sol gogusten benim de çok az geliyor sebebini bende anlamadım benim 30 CC. 1 saatte yetersiz o yüzden mama kullaniyorum