papatyam2019 Gzd3264 Koçyazı mahallesinde buldum bir tane bir tanede İstanbul caddesinde buldum emniyete çok yakın ikisinide begenmistim 🙈 ama hayalimi yasatmadilar 🥲
papatyam2019 Gzd3264 olmuyormuş ya eşime soyledim de öyle bir hakları yokmuş maalesef ama Ankara ya gidip 4 5 sene yaşadıktan sonra tayin isteyebiliyormussun o zamana kadar da zaten yaslanirim 😅
papatyam2019 Gzd3264 bizde saskiniz vallahi güya vermeyeceklerdi Ankara ya memleketi diye ama verdiler işte istesek vermezlerdi ama eşime diyorum ilk sıraya yazsaydın istiyorsun diye vermezlerdi diye
papatyam2019 Gzd3264 oraları biliyorum bazı yerleri dolasmistiktik arkadaslarla iki yıldır yazları geliyorum düzce ye bu yaz da geliriz yine muhtemelen arkadaşlarımızın yanına 🥲
papatyam2019 Gzd3264 işte de mi 😅 bu sene tayinle gelirim diye düşündüğüm düzce ye yine ziyarete gelmek zorunda bıraktılar beni 🥲
papatyam2019 Gzd3264 ama memlekete vermeyecekler dedi amirleri boşa kullanmışsın bir hakkını Ankara yi yazarak demişti bizde zaten istemiyoruz bir şey olmaz demişti eşim 🥲
Gzd3264 papatyam2019 demekki yapmamak lazımmış anlara büyük ya ondandır belki biz mesela Düzce yazdığımızda çıkmıyor siliniyor direk
papatyam2019 kanalize hakkınızda hayırlısı olsun Urfa güzel şehir merkezi gezmeye gitmiştim geçen yıl çok beğenmiştim