Gzd3264 busekrnn yaa bencede güzel olur yaz geldi hem çocuklarda oynamaya arkadaşları olur bizde birer kahve içeriz 🌸 bir arkadaşla takipleştik sizlede yapalım grup kurarız
papatyam2019 Gzd3264 merkezde olacakta ilçe farketmez ki Ankara liyiz biz ve hiç sevmiyoruz Ankara yı 🥲
papatyam2019 Gzd3264 işlerine öyle geldi herhalde bizde anlam veremedik güya memlekete vermeyeceklerdi 6.siraya yazmamiza rağmen verdiler birde başa yazsak ne yaparlardı gerçekten merak ediyorum
papatyam2019 Gzd3264 evet kesinlikle birde eşimin ve kızımın alerjisi var havası kuru olduğu için Mardin de kötü geldi ikisinede Ankara da zaten kötü oluyorlar ne yapicaz bilmiyorum
papatyam2019 Gzd3264 Koçyazı mahallesinde buldum bir tane bir tanede İstanbul caddesinde buldum emniyete çok yakın ikisinide begenmistim 🙈 ama hayalimi yasatmadilar 🥲
papatyam2019 Gzd3264 olmuyormuş ya eşime soyledim de öyle bir hakları yokmuş maalesef ama Ankara ya gidip 4 5 sene yaşadıktan sonra tayin isteyebiliyormussun o zamana kadar da zaten yaslanirim 😅
papatyam2019 Gzd3264 bizde saskiniz vallahi güya vermeyeceklerdi Ankara ya memleketi diye ama verdiler işte istesek vermezlerdi ama eşime diyorum ilk sıraya yazsaydın istiyorsun diye vermezlerdi diye